Neler Yeni

Romatizma ve Fıtık ağrılarım var

isakrkty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsa kırkutay
Arkadaşlar bu yaz mevsiminden beri sırtımda ağrı vardı bir sağ tarafım ağrıyordu bir sol tarafım şimdilerde kalçamın üstü sırtımın sol tarafı ağrıyor ve ağrısı kalçama veriyor kalçamdan sol arka bacağıma kadar gidiyor bu yüzden hareketin kısıtlanıyor 19 yaşındayım bundan önce uçup kaçar zıplar hareket ederdim bu ağrı yüzünden neredeyse hayatım değişti dedemden farkım yokmuş gibi hissediyorum. Geçen ay fizik doktoruna gittim mr istedi çektim tekrar gittim kan tahlili istedi onuda yaptım tahlil bugün çıktı gittim tekrar doktor bana ileri düzeyde OLMAYAN romatizma ve bel fıtığı olduğunu söyledi ağrı kesici ilaç verip 1 ay sonra tekrar gel dedi şahsen beni pek tatmin etmedi büyükşehirde ki fakülteye gideceğim sizlerinde fikrini almak istiyorum şikayetim dediğim gibi sırtım ağrıyor kalça ve bacağıma veriyor geçen aylarda sabah kalktığımda vücudum kitleniyordu hareket ettikçe açılıyordu şu an o kadar değil biraz daha rahat hissediyorum ama kalcam fazla ağrıyor düzgün oturamıyorum yada uzanamıyorum ayağımı dümdüz yapmam gerek sizlerinde fikrini almak istiyorum bun çözümü varmı dır

Top Bottom