en güvenilir amazon dur diye düşünüyorum kırmızı switch olan Rote Schalter yazan onu seçip alabilirsinSelam ben rk68 alıcağım. amazonda alıcaktım fakat rgb deil sadece mavi renk yanıyor bana güvenilir Rk 68 Red Switch beyaz renk nereden alabilirim site önerir misiniz?
bende oradan alıcamda ztn 1400 küsür tutuyor sadece sormak istedim rgb red switch beyaz renk var ise başka ii sitede oradan alayım diye sordumen güvenilir amazon dur diye düşünüyorum kırmızı switch olan Rote Schalter yazan onu seçip alabilirsin
bangood'dan daha önce alışveriş hiç yapmadığım için bilmiyordum o yuzden sormak istedimbeyaz zorunlu değilse red switch siyah olan banggoodda 1072 TL vergilerle
Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuşlu RK Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir Çift Modlu Kablosuz Bluetooth 5.1 Type-C Kablolu RGB Arkadan Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavye
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK68/RK855 Mekanik Klavye 68 Tuşlu RK Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir Çift Modlu Kablosuz Bluetooth 5.1 Type-C Kablolu RGB Arkadan Aydınlatmalı RK68 Oyun Klavye online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
bangood'dan daha önce alışveriş hiç yapmadığım için bilmiyordum o yuzden sormak istedim ama şuan malesef stoğu yok beyaz renginBen banggood dan almıştım beyaz , kırmızı switch 68li.
bende 2 ay önce falan mk61 aldım 2 hafta gibi bir sürede geldi turkey direct postayı seçmen lazım hem daha hızlı geliyor hemde ek vergi vs. ödemiyorsun adamlar satış sonrasında çok ilgili normalde herkese ek switch çıkıyordu benim aldığım üründe çıkmadı aslında sadece durumu söylemek için yazdım adamlara ürünün yarı parasını geri iade ettiler güvenilir yanibangood'dan daha önce alışveriş hiç yapmadığım için bilmiyordum o yuzden sormak istedim
2-3 yıldır kullanıyorum gayet güzel hem kablolu hem bt ilepeki renk pek önemli değil gibi alıcağım bangood dan. ürün hakkında tavsiye veya öneriniz varmıdır deneyimlerinizi anlatabilirimisiniz