Çözüldü✓ ROYAL KLUDGE RK61 ALINIR MI?

Başlıkta yazdığım gibi bir kaç gündür düşünüyorum ancak emin olamadım
https://www.trendyol.com/royal-klud...rchantId=106812&filterOverPriceListings=false
Türkiye de tek satıcısı başka bulamadım, ancak kablosuz özelliği yok bu modelde ama türkçe dizilim olduğu için içime daha çok sindi.
Uzun süre kullanmış olan birisi fikir verebilir mi ? teşekkürler.
kodlarla beraber bunu alırsan çok daha iyi switchlere sahip 60 70 lira vererek yellow switch alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer Direct Mail olarak seçerseniz vergisini satın alma bölümünden ödemiş olacağınızdan tekrar vergi ödemezsiniz ve gümrüğe takılmaz.
Alıntıyı görüntüle
yani 80 lira kargo ücreti mi ödeyecek ? 10 gün daha beklemek daha mantıklı bence.

kodlarla beraber bunu alırsan çok daha iyi switchlere sahip 60 70 lira vererek yellow switch alabilirsin.

yani 80 lira kargo ücreti mi ödeyecek ? 10 gün daha beklemek daha mantıklı bence.
80 TL sadece kargo ücreti değil. Vergi dahil bu ücret. En ucuzunu seçsen bile zaten vergiyle neredeyse aynı fiyatta olacak.

Arada 100tl civarı fark var ve farka değiceğini sanmıyorum.

çınlama sesi olmaz en azından fakat sen bilirsin.Ayrıca 100 TL fark yok ?

Gk61
Screenshot_20210728-183758_Gallery.jpg

Rk61
Screenshot_20210728-183749_Gallery.jpg

104tl fark var ayrıca yellow switch seçmedim seçersem daha pahalı oluyor.

Gk61
Alıntıyı görüntüle

Rk61
Alıntıyı görüntüle
104tl fark var ayrıca yellow switch seçmedim seçersem daha pahalı oluyor.
sorry ilk çıkana basmıştım ben görmemişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,445
Üyeler
174,372
Son üye
VoltyNeon
Geri