O zaman 2 ci dieryani alayim, 40dolar şuan rk61 29dolar ise dierya dk61e gateron switchleri var sadece k61 turkiyede çok meşhur diye soruyorum bencede gateron daha iyidir self devolped switchleri var rkninGateron en kaliteli switchlerden sanmıyorum iyi olduğunu
Aldığın klavye Optik rk 61 mekanik rk 61 daha mantıklıO zaman 2 ci dieryani alayim, 40dolar şuan rk61 29dolar ise dierya dk61e gateron switchleri var sadece k61 turkiyede çok meşhur diye soruyorum bencede gateron daha iyidir self devolped switchleri var rknin
Gateron daha iyidir sonuçta ve rk pek içime yatmadi açiksasi fiyatida pahali onun yerine hyperx felan ala biliyoruzRk nin Switchleri gaterondan kötü
Post automatically merged:
Aldığın klavye Optik rk 61 mekanik rk 61 daha mantıklı
Rk HyperX den iyi ? 3-5 pin hotswap 2.4 GHz artı bt varGateron daha iyidir sonuçta ve rk pek içime yatmadi açiksasi fiyatida pahali onun yerine hyperx felan ala biliyoruz
Wired olanindan bahsediyorum wireless olan 60 dolar civarinda ve bluetooth olmasini pekte istemiyorum ve önemlide değil benim içinRk HyperX den iyi ? 3-5 pin hotswap 2.4 GHz artı bt var
300-500 arası zorlarsan mirza mz60 falan satanlar oluyor kanka 0 onları kovala derim.O zaman 2 ci dieryani alayim, 40dolar şuan rk61 29dolar ise dierya dk61e gateron switchleri var sadece k61 turkiyede çok meşhur diye soruyorum bencede gateron daha iyidir self devolped switchleri var rknin
Dierya dk61e aldim arkadasima vericem butcem ise 800tl civari ve en iyisini almak istiyorum dk61e gine en iyi alternatif duruyor ucuz ve kaliteli ve gateron switchleri sahip300-500 arası zorlarsan mirza mz60 falan satanlar oluyor kanka 0 onları kovala derim.
Kanka hiçbirisinin garantisi yok zaten bu son indirimden gelen klavyelerden birisini kovalasana en kötü 400tlye bulursun. Hatta 300e anlaşanlar bile var. 0 kutu zaten açılmamış alırsın. internetten alma ikinci el al yaniDierya dk61e aldim arkadasima vericem butcem ise 800tl civari ve en iyisini almak istiyorum dk61e gine en iyi alternatif duruyor ucuz ve kaliteli ve gateron switchleri sahip