Neler Yeni

Rpcs3 ps3 emülatöre nerden oyun indirebilirim

Silinsin

80+ Silver
Sitede mega linki tek tük oluyor diğer oyunların linki sadece jdownloader 2 ile çalışan sitelerden oluyor 100lerce oyun indirdim o siteden ps4e :D o yüzden diyorum şart diye
Tek oyun üzerinden konuştuğumuz ve site hakkın da bilgim olmadığı için yorumum ona göreydi hocam :D açıkçası kullandığım tarz siteler de değil google linki sunmayan hiç bir siteyi gerekmedikçe kullanmıyorum

r4NG3r

80+ Silver
Tek oyun üzerinden konuştuğumuz ve site hakkın da bilgim olmadığı için yorumum ona göreydi hocam :D açıkçası kullandığım tarz siteler de değil google linki sunmayan hiç bir siteyi gerekmedikçe kullanmıyorum
PS4 için bu site alternatifsiz gibi bir şey hocam ondan dolayı kullandım bende jdownloaderi ama çok iyi programmış neredeyse tüm siteler ile uyumlu reddit youtube vb. tek tıkla sitedeki herhangi bir içeriği indirebiliyorsun

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,447
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sitede mega linki tek tük oluyor diğer oyunların linki sadece jdownloader 2 ile çalışan sitelerden oluyor 100lerce oyun indirdim o siteden ps4e :D o yüzden diyorum şart diye
Hocam bi sorum daha olucak jdownloader 4 tanesini indirdi 78 adetten sonra indirmeyi kesti bi çözümü vs varmıdır?

Top Bottom