Rs200 ABS erken devreye giriyor.

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,330
Dostlar rs200 sahibiyim bakımlarını düzenli yaparım 5600 km şuan. Motorun üstünde iken boş düz bir yolda giderken freni sıkarken ne zaman kayacağını, ne kadar mesafe ve ne şiddetle kayacağını biliyoruz. Örnek veriyorum ben 2 metre kaymadan duracağıma kendi içimde hissediyorsam dururum mantıken. Ama arka fren ABS devreye giriyor iki gıcır gıcır ediyor 3. Metrede duruyorum mesela.

Motor daha kaymaya başlamadan abs devreye giriyorsa, arka abs sensörü mesafesi uzak. yakınlaştırılması lazım. Lastik kitleyince devreye giriyorsa problem yok, sen arka freni kullanmayı bırakmalısın.
Ayrıca dipnot: motoru arka fren durdurmaz, motorun durmasına etkisi %10 bile değildir. Motoru ön fren durdurur.

Motor daha kaymaya başlamadan abs devreye giriyorsa, arka abs sensörü mesafesi uzak. yakınlaştırılması lazım. Lastik kitleyince devreye giriyorsa problem yok, sen arka freni kullanmayı bırakmalısın.
Ayrıca dipnot: motoru arka fren durdurmaz, motorun durmasına etkisi %10 bile değildir. Motoru ön fren durdurur.
Biliyorum hocam arka ile durmuyorum zaten sadece denerken fark ettim evet dediğiniz gibi erken giriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,375
Üyeler
188,238
Son üye
yerlipixel
Geri