Neler Yeni

Modding RSDNS ile VPN derdine son (Güncellendi)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
Evet ikinci link sorunumu çözdü şimdi dns'i deneyeceğim sağol eline sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi de aktif ete tıklayınca böyle bir hata alıyorum.
Düzeldi mi ?

LeyzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Baran Laser Börkün
Listeden CloudFlare dns seçtip aktif ettikten sonra dener misin ?.
Öyle yapıyorum zaten hocam ama checking for updates'te kalıyor.

Açıldı hocam fakat sırayla alternatifi açtım sonra RSDNS'i aktif ete tıkladım iki tik birden açık şu an. Bir kapatıp yeniden deneyeceğim.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
RSDNS hep açık kalsın, Checking for updates yazdığı sırada Alternatife tıklayıp bekle, Alternatifte ise devre dışı bırak, Eğer halen girmiyorsa farklı bir sorun vardır, Servis sağlayıcınız nedir ?

LeyzZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Baran Laser Börkün
RSDNS hep açık kalsın, Checking for updates yazdığı sırada Alternatife tıklayıp bekle, Alternatifte ise devre dışı bırak, Eğer halen girmiyorsa farklı bir sorun vardır, Servis sağlayıcınız nedir ?
Superonline kullanıyorum.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End

Açıldı hocam fakat sırayla alternatifi açtım sonra RSDNS'i aktif ete tıkladım iki tik birden açık şu an. Bir kapatıp yeniden deneyeceğim.
Evet alternatif tek başına işe yaramaz, RSDNS açık olmalı. Çalıştığı sırada Servis olarak başlasın tikini aktif edip programı kapatabilirsin, windows her açıldığında otomatik ayarlar.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
GoodbyeDPI kullanmak yerine neden senin arayüzünü kullanmalı arkadaşlar?
Senin gibi veletler kullanmasın zaten, Gelip konumada yorum yazmasın, Zaten bu araçta goodbyedpi çalıştırıyor dosya konumunu açınca görürsün.
Bat dosyalarıyla vs uğraşmak istemeyenler için yanlışlıkla servis kurup acaba kuruldumu kurulmadımı diye kafası karışanlar için, Birazda arayüzü güzel olsun konsol olarak ekranda kalmaması için yapıldı. Bu açıklamayıda sana yapmıyorum. Gelip senin yorumunu okuyup kafası karışanlar için yapıyorum. mert1337

mert1337

80+
Senin gibi veletler kullanmasın zaten, Gelip konumada yorum yazmasın, Zaten bu araçta goodbyedpi çalıştırıyor dosya konumunu açınca görürsün.
Bat dosyalarıyla vs uğraşmak istemeyenler için yanlışlıkla servis kurup acaba kuruldumu kurulmadımı diye kafası karışanlar için, Birazda arayüzü güzel olsun konsol olarak ekranda kalmaması için yapıldı. Bu açıklamayıda sana yapmıyorum. Gelip senin yorumunu okuyup kafası karışanlar için yapıyorum. mert1337
İnsan gibi soru sordum, oe gibi cevap vermene gerek yok. İlk cümleyi yazmana gerek yoktu, insan gibi açıklayabilirdin.

Sonuç:
Bat dosyalarıyla vs uğraşmak istemeyenler için yanlışlıkla servis kurup acaba kuruldumu kurulmadımı diye kafası karışanlar için, Birazda arayüzü güzel olsun konsol olarak ekranda kalmaması için yapıldı.

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
The End
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İnsan gibi soru sordum, oe gibi cevap vermene gerek yok. İlk cümleyi yazmana gerek yoktu, insan gibi açıklayabilirdin.

Sonuç:
Bat dosyalarıyla vs uğraşmak istemeyenler için yanlışlıkla servis kurup acaba kuruldumu kurulmadımı diye kafası karışanlar için, Birazda arayüzü güzel olsun konsol olarak ekranda kalmaması için yapıldı.
mert a.yerim senin bak eleştiriye açığım, eksik özellik vs olur eklenmesini istediğin söylersin ya da beğenmezsin neden beğenmediğini söylersin. Sen o.e gibi gelip niye kullansınlar diyorsun, kendin indirmemişsin bile, sen acınası bir veletsin, gelip emeğe hakaret (küfür) edip konulardan çıkabileceğini sanıyorsun. Karşında arkadaşın ya da baban yok, insan gibi gelip yorum yazarsın eleştirini yaparsın, bana veya başkasına nasıl yaklaşırsan öyle karşılanırsın. Eğer problemin varsa bak indir programı orada iletişim var, oradan geri dönüş yapabilirsin mert1337.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,128
Üyeler
160,037
Son üye
yardımlazım37
Top Bottom