RTX 2060 1 AYDIR DRİVER GELMİYOR

-xxx-

80+
Reaksiyon skoru
78
öncelikle herkese selam ekran kartı olarak msi ventus xs oc rtx 2060 6gb kullanıyorum driver programı olarak driver booster 9 premium programını kullanıyorum bu programı bir tanıdığım vasıtası ile kurmustum fakat programdan mıdır bilinmez ne ekran kartına ne islemciye nede herhangi bir parcaya driver gelmiyor yaklasık 2-3 gün önce nvdia type-c cart curt bisey driveri geldi normalde nvdia driverleri ile övünür fakat abimde rx 580 var o program kullanmıyor her 10-15 günde bir yeni driver geliyor acaba bu sorun progradman mıdır cevpalrınzıı bekliorum
Ekran görüntüsü 2022-09-30 013415.png

şu programların bloatware olduğunu ne zaman öğrenecek acaba çoluk çocuk tayfa.

şu programların bloatware olduğunu ne zaman öğrenecek acaba çoluk çocuk tayfa.
reis dediğim gibi ben bu programı bi tanıdığım vasıtası ile kurdum zararı varmıdr sürücüler dogru mudur bi konuyu acabilirsen

reis dediğim gibi ben bu programı bi tanıdığım vasıtası ile kurdum zararı varmıdr sürücüler dogru mudur bi konuyu acabilirsen
çok zararlı bir program alakasız driver kurmasindan tut yanlis driver kurmasina kadar format atip elle kurmani tavsiye ederim

çok zararlı bir program alakasız driver kurmasindan tut yanlis driver kurmasina kadar format atip elle kurmani tavsiye ederim
aynı seyı dusunuyormusuz peki oyunları ve buyuk gb li dosyları silmeden sıfrılamanın bir yolu var mı internet dowloand hızım 1mps bile degil bilgisayarı aldıgım ılk gun bilgisayar 2 gün sadece bosta calısmıstı aslında giden elektrik ücretini internet faturasını yükseltebiliriz ama gelde bunu pedere anlat

aynı seyı dusunuyormusuz peki oyunları ve buyuk gb li dosyları silmeden sıfrılamanın bir yolu var mı internet dowloand hızım 1mps bile degil bilgisayarı aldıgım ılk gun bilgisayar 2 gün sadece bosta calısmıstı aslında giden elektrik ücretini internet faturasını yükseltebiliriz ama gelde bunu pedere anlat
kullandığın program sağlıklı bir program degil nvidia geforce experince indirmeni tavsiye ederim ordan güncelleme sıklıkla alırsın

Programı sil. Kim önerdiyse ondan bir daha öneri alma :)

öncelikle herkese selam ekran kartı olarak msi ventus xs oc rtx 2060 6gb kullanıyorum driver programı olarak driver booster 9 premium programını kullanıyorum bu programı bir tanıdığım vasıtası ile kurmustum fakat programdan mıdır bilinmez ne ekran kartına ne islemciye nede herhangi bir parcaya driver gelmiyor yaklasık 2-3 gün önce nvdia type-c cart curt bisey driveri geldi normalde nvdia driverleri ile övünür fakat abimde rx 580 var o program kullanmıyor her 10-15 günde bir yeni driver geliyor acaba bu sorun progradman mıdır cevpalrınzıı bekliorumAlıntıyı görüntüle
Driver booster tamamen çöp bir uygulama onu bir sil, Nvidia Driver çokluğuyla övünmez Driver kalitesiyle övünür bunu da aklında tut ve RX 580 AMD firmasına ait olması dışında bir sorun yok yani AMD'nin sık sık sürücü vermesi kaliteli olduğu anlamına gelmiyor aksine AMD'nin çoğu verdiği güncelleme hatalı ve sıkıntı çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri