Neler Yeni

rtx 2060 6 gb ile minig yapsam kaç tl kazanırım ve kartıma zararları neler olur?

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
abi tamam ama ben şuna cevap alamadım hala bir ekran kartım var ve ben bu bilgisayarı gün içindede kullancağım o yüzden miningi aç kapa yapıcağım genelde bu ekran kartına zarar verir mi?
birde bu ayarları afterburnerdan yapınca garanti gider mi?
düz yapınca gitmiyo ama o.c yapınca gider mi yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer yanlış bir şey yazdıysam affola amatörüm
Ben kişisel bilgisayarımda da mining yapıyorum boşken. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı, performans açısından ilk günkü ile aynı. Garanti konusunda net bilgim yok, ama sıkıntı olmadığını duymuştum.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Ben kişisel bilgisayarımda da mining yapıyorum boşken. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı, performans açısından ilk günkü ile aynı. Garanti konusunda net bilgim yok, ama sıkıntı olmadığını duymuştum.
peki ya dolar düştü şuan başlayım mı kazmaya yoksa bekleyim mi?

@Mr Sayar msi da düzenleme yapmak garanti bozar mı?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
1640029347416.png

abi fiyatlar böyle

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Mining kartı bozar mı sorusuna cevap vermekte hala zorlanıyorum :) Ben taksi örneğini veriyorum, araba taksi oldu diye bozulmaz ama sürekli kullanılır. Bu kartlar sağlam kartlar öyle kolay kolay bozulmuyor bir arızası yok ise. Ama kimse sana kartın bozulmaz diyemez kartın durup dururken de bozulabilir.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Mining kartı bozar mı sorusuna cevap vermekte hala zorlanıyorum :) Ben taksi örneğini veriyorum, araba taksi oldu diye bozulmaz ama sürekli kullanılır. Bu kartlar sağlam kartlar öyle kolay kolay bozulmuyor bir arızası yok ise. Ama kimse sana kartın bozulmaz diyemez kartın durup dururken de bozulabilir.
millet oyun oynamakla aynı şey falan diyo bencede düzenli bakımı yapılıp aşırı oc falan yapılmazsa sıcaklığı kontrol edilirse bir sorun teşkil olmaz

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
overclock neden garantisine zarar versin hocam, bir kere msi afterburner zaten msi in kendi uygulaması, evga için de var bu overclock programları. Garantiyi bozacak olsa adamlar kendi programlarını çıkarmazlar. Sadece yanlış overclock garantiyi bozar, çekirdek voltajıyla oynayıp yakarsan garanti tabii ki kabul etmez.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
millet oyun oynamakla aynı şey falan diyo bencede düzenli bakımı yapılıp aşırı oc falan yapılmazsa sıcaklığı kontrol edilirse bir sorun teşkil olmaz
ağır bir oyundan daha az yorduğunu düşünüyorum ben de :)

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
overclock neden garantisine zarar versin hocam, bir kere msi afterburner zaten msi in kendi uygulaması, evga için de var bu overclock programları. Garantiyi bozacak olsa adamlar kendi programlarını çıkarmazlar. Sadece yanlış overclock garantiyi bozar, çekirdek voltajıyla oynayıp yakarsan garanti tabii ki kabul etmez.
abi bir bilgim yok bu konularda ondan bi eksiğim olasın istiyorum

ağır bir oyundan daha az yorduğunu düşünüyorum ben de :)
birde arkada mining olurken video falan izlesem ödev yapsam bi sorun olur mu

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
birde arkada mining olurken video falan izlesem ödev yapsam bi sorun olur m
Ben mining yaparken bilgisayarımı kullandığım zaman core clock'ta dalgalanmalar oluyor dolayısıyla sıcaklık ve elektrik tüketim değerleri artıyor. Bazen takmıyorum kullanıyorum bazen de kapatıyorum. Denersin mining değerlerinde bozulma olmazsa kullanırsın.

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
Ben mining yaparken bilgisayarımı kullandığım zaman core clock'ta dalgalanmalar oluyor dolayısıyla sıcaklık ve elektrik tüketim değerleri artıyor. Bazen takmıyorum kullanıyorum bazen de kapatıyorum. Denersin mining değerlerinde bozulma olmazsa kullanırsın.
o kadar bilmiyorum ben abi dediklerinin yarısını anlamamak

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
abi bir bilgim yok bu konularda ondan bi eksiğim olasın istiyorum

birde arkada mining olurken video falan izlesem ödev yapsam bi sorun olur mu
videolar filan kazım gücünü düşürür ama sıkıntı olmaz. voltage ayarı yapmazsın zaten, rtx 2060 için gerekli değil. İnternette bir çok video var, rtx 2060 eth mining yaz, çıkan videolara bakarak yine anlarsın ayarları. Core clock : çekirdek hızı, Memory clock: bellek hızı, power limit: güç limiti. bunlarla işin olacak senin

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
o kadar bilmiyorum ben abi dediklerinin yarısını anlamamak
Öğrenirsin dostum, afterburner kurduktan sonra öğrenmeye başlarsın zaten. Bilmediklerine internetten bak nasıl oluyor vs diye videoları izle. Sorun olursa yardımcı olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,789
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom