grafıklerı dusukteyse fps dropu yıyosundur belkı sıcaklık degerlerıne bak bıde fullde oyna bak bakalaımMerhaba. Dün yeni bir sistem topladım. RTX 2060 ve Ryzen 7 3700X. Gta 5 de drop yiyorum. Neden ola bilir? Bir çözüm yolu varmı?
Normal ısı kaç temprature olmalı?sisteme stres testi yaptın mı ? grafikleri ultraya al belki fps drop u yiyorsundur. ve sistemin ısı değerlerini kontrol et
Normal ısı kaç temprature olmalı?
bence normal değer değil gta 5 işlemci odaklı bir oyun. ayarları fullemeyi deneyin böylece işlemcinize yük binip fps iniz artacaktırboşta 40-50 cpu
boşta gpu 50-60 normal sayılabilir değerler
Mesaj otomatik birleştirildi:
75 geçmemesi kafi (YÜKTE)Normal ısı kaç temprature olmalı?
allah için bişey sorcam, 40-50 cpu 50-60 gpu boşta çok fazla?boşta 40-50 cpu
boşta gpu 50-60 normal sayılabilir değerler
arkadaş cpu ve gpu nun boşta olan sıcaklıklarını söylemiş.bence normal değer değil gta 5 işlemci odaklı bir oyun. ayarları fullemeyi deneyin böylece işlemcinize yük binip fps iniz artacaktır
ha kusura bakmayın yanlış okumuşumarkadaş cpu ve gpu nun boşta olan sıcaklıklarını söylemiş.
eğer sıvı soğutma kullanılıyorsa öyle ancak benim gibi stok fan kullananlar için 55 derece gayet uygun.75 geçmemesi kafi (YÜKTE)
allah için bişey sorcam, 40-50 cpu 50-60 gpu boşta çok fazla?
maksimum 40 olmaları lazım
benim hava soğutma maksimum 35 derecelerde.eğer sıvı soğutma kullanılıyorsa öyle ancak benim gibi stok fan kullananlar için 55 derece gayet uygun.
ayrıca ekran kartının tehlikeli sıcaklığı 79 dereceden sonra başlıyor.
Ping?Merhaba. Dün yeni bir sistem topladım. RTX 2060 ve Ryzen 7 3700X. Gta 5 de drop yiyorum. Neden ola bilir? Bir çözüm yolu varmı?
sistemin için o eklemiş olduğun psu çok fazla biliyorsun dimi 550 watt alıp daha kaliteli olanından alabilirdin.benim hava soğutma maksimum 35 derecelerde.
işlemci hani 50 neyse çünkü işlemci sürekli kullanılıyor ancak ekran kartı boşta 50-60 aşırı fazla maks 35-40 olmalı
serbest modda oynuyorsa?Ping?