Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
N11 DE 4995 TL YE MEVCUT STOKTA
1stok kalmış ve geçen olan 6750xt olayı olmasım veya 3060 yerine popit gönderdikleri olay olmasın![]()
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam faturada 4300 falan değil miydi üstüne koyup 4.5-5k satmanızı beklerdimİsteyenine msi ventus 4000 e bırakırım sıfır 2 yıl vatan garantili bugün vatandaki sistemden aldım.
Ekran kartım var o yüzden ucuza satmak istiyorumHocam faturada 4300 falan değil miydi üstüne koyup 4.5-5k satmanızı beklerdim
Piyasa bi tık daha düşünce bu fiyatları her yerde görebiliriz umarımEkran kartım var o yüzden ucuza satmak istiyorum
İsteyenine msi ventus 4000 e bırakırım sıfır 2 yıl vatan garantili bugün vatandaki sistemden aldım.
arkadaşlar burası sahibinden değil reklamınızı yapmayınızİsteyene kargo dahil 5.250TL
ASUS DUAL RTX 2060 EVO
3 aylık ürün
3 yıl garantli
Kutu içeriği tam
Faturalı
alınır bu fiyata kesin![]()
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
fena degil gibi fiyatlar inşallah dahada düşer şu ötv kdv indirimi dedikleri gibi olursa ekim ayında belki kasımdaki black friday ve yıl basında bu fiyatlara daha iyileri olabilirarkadaşlar burası sahibinden değil reklamınızı yapmayınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınır bu fiyata kesin