Neler Yeni

rtx 2060 evo ile mining

Hsnral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hasan Öral
asus rtx 2060 evo 6gb ekran kartım var sistemimde kullandığım mining yapmak karlı olurmu getirisi götürüsü ne olur tek kart mantıksız mı ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
asus rtx 2060 evo 6gb ekran kartım var sistemimde kullandığım mining yapmak karlı olurmu getirisi götürüsü ne olur tek kart mantıksız mı ?
Hayır tek kart mantıksız değil kullandığınız havuza bağlı eğer paranızı fazla birikmeden almak istiyorsanız Binance pool kullanın ne kadar yaptıysanız onu cüzdanınıza gönderir (Binance hesabınıza yani). Ama ondan sonra cüzdanınıza gelen ethereum'u spot cüzdanınıza attığınızda onu asıl parata tether-us'a dönüştürmek için 0.006 ethereum etmesi gerekiyor bu da yaklaşık 12 dolar yapıyor ama düzenli mining yaparsanız 1.5 haftada bir gelir elde edersiniz.

Hsnral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hasan Öral
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır tek kart mantıksız değil kullandığınız havuza bağlı eğer paranızı fazla birikmeden almak istiyorsanız Binance pool kullanın ne kadar yaptıysanız onu cüzdanınıza gönderir (Binance hesabınıza yani). Ama ondan sonra cüzdanınıza gelen ethereum'u spot cüzdanınıza attığınızda onu asıl parata tether-us'a dönüştürmek için 0.006 ethereum etmesi gerekiyor bu da yaklaşık 12 dolar yapıyor ama düzenli mining yaparsanız 1.5 haftada bir gelir elde edersiniz.
teşekkür ederim ben uzun vadede de yapabilirim de ayarlarını falan bilmiyorum sıcaklık vs karta zarar vermek istemiyorum bi araştırmam lazım

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Binance global sitesini kullanıyorum kazandığım ethereumu direkt banka hesabıma çekmek için ethereum bakiyemi tr binance hesabına aktarıp ordan TL ye çevirip mi banka hesabıma aktarabiliyorum biliyor musunuz?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Binance global sitesini kullanıyorum kazandığım ethereumu direkt banka hesabıma çekmek için ethereum bakiyemi tr binance hesabına aktarıp ordan TL ye çevirip mi banka hesabıma aktarabiliyorum biliyor musunuz?
Aktarmanız için ilk önce tether-us'a dönüştürmeniz gerekmiyor mu ? Bunu bilmiyordum.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Açıkçası bende tam bilmiyorum geçenlerde bir yerden okumuştum o yüzden sormak istedim

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Öğrenirseniz bana da söyler misiniz merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular