Hayır tek kart mantıksız değil kullandığınız havuza bağlı eğer paranızı fazla birikmeden almak istiyorsanız Binance pool kullanın ne kadar yaptıysanız onu cüzdanınıza gönderir (Binance hesabınıza yani). Ama ondan sonra cüzdanınıza gelen ethereum'u spot cüzdanınıza attığınızda onu asıl parata tether-us'a dönüştürmek için 0.006 ethereum etmesi gerekiyor bu da yaklaşık 12 dolar yapıyor ama düzenli mining yaparsanız 1.5 haftada bir gelir elde edersiniz.asus rtx 2060 evo 6gb ekran kartım var sistemimde kullandığım mining yapmak karlı olurmu getirisi götürüsü ne olur tek kart mantıksız mı ?
teşekkür ederim ben uzun vadede de yapabilirim de ayarlarını falan bilmiyorum sıcaklık vs karta zarar vermek istemiyorum bi araştırmam lazımHayır tek kart mantıksız değil kullandığınız havuza bağlı eğer paranızı fazla birikmeden almak istiyorsanız Binance pool kullanın ne kadar yaptıysanız onu cüzdanınıza gönderir (Binance hesabınıza yani). Ama ondan sonra cüzdanınıza gelen ethereum'u spot cüzdanınıza attığınızda onu asıl parata tether-us'a dönüştürmek için 0.006 ethereum etmesi gerekiyor bu da yaklaşık 12 dolar yapıyor ama düzenli mining yaparsanız 1.5 haftada bir gelir elde edersiniz.
Binance global sitesini kullanıyorum kazandığım ethereumu direkt banka hesabıma çekmek için ethereum bakiyemi tr binance hesabına aktarıp ordan TL ye çevirip mi banka hesabıma aktarabiliyorum biliyor musunuz?Hayır tek kart mantıksız değil kullandığınız havuza bağlı eğer paranızı fazla birikmeden almak istiyorsanız Binance pool kullanın ne kadar yaptıysanız onu cüzdanınıza gönderir (Binance hesabınıza yani). Ama ondan sonra cüzdanınıza gelen ethereum'u spot cüzdanınıza attığınızda onu asıl parata tether-us'a dönüştürmek için 0.006 ethereum etmesi gerekiyor bu da yaklaşık 12 dolar yapıyor ama düzenli mining yaparsanız 1.5 haftada bir gelir elde edersiniz.
Aktarmanız için ilk önce tether-us'a dönüştürmeniz gerekmiyor mu ? Bunu bilmiyordum.Binance global sitesini kullanıyorum kazandığım ethereumu direkt banka hesabıma çekmek için ethereum bakiyemi tr binance hesabına aktarıp ordan TL ye çevirip mi banka hesabıma aktarabiliyorum biliyor musunuz?
Yok hocam bilmiyordum araştırmam lazım bu konuyu.Açıkçası bende tam bilmiyorum geçenlerde bir yerden okumuştum o yüzden sormak istedim