2060 kullanmıyorum ama performansi her türk gencini tatmin edicek seviyede, kısaca istediğin her oyunu orta yüksek ayarlarda oynatabilecek kartRxt 2060 kullanan arkadaşlar oyunlarda nasil bir performans aliyorsunuz ekran kartinizdan memnunmusunuz ve ekran karti önere bilirmisiniz (max bütce:3250 TL)
Hmm mesela cogunlukla hangi seviyelerde bir fps aliyorsunuz2060 kullanmıyorum ama performansi her türk gencini tatmin edicek seviyede, kısaca istediğin her oyunu orta yüksek ayarlarda oynatabilecek kart
Tesekkurler oguzAMD düşünürsen 6600ler var o fiyata. Yoksa performansı üzmez 2. Elde o fiyat çok iyi
dedigim gibi ben kullanmıyorum ama kartın içindeki dlss teknolojisi ile falan yeni çıkan her oyunu 60 fps oynarsinHmm mesela cogunlukla hangi seviyelerde bir fps aliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkurler oguz
Saol kardesim eline sağlikMSI'ın Gaming Z modelini kullanıyorum ve gayet memnunum 1080p için. Genelde csgo tarzı fps oyunları oynuyorum 16:9 full ayarlarda 250-300 arası min. fps alıyorum
Hikayeli oyunlarda da full ayarlarda 100-150 arası değişiyor ve herhangi bir sorun olmuyor.
Cyberpunk gibi oyunları denemedim ama çoğu oyunda beni fazlasıyla tatmin ediyor. Daha 2 sene de edecek gibi.
Sıcaklık olarak kullandığım modelin sıcaklık değerleri çok iyi. Oyun içerisindeyken Afterburner'dan takip ediyorum ve 60 da genelde sabit kalıyor, furmark mıdır nedir onda da maks 80 mi ne olmuştu heralde otomatik fanda. Herhangi bir OC ya da UV yapmadım. Stok halde kullanıyorum. Normal oyunlarda 60'ı hadi bilemedin 65'i geçeceğini sanmam.
Kasam Coolermaster mb520 toplamda 5 giriş 1 egzoz fanı var soğutması iyi bilgin olsun.
He bir de işlemcim i7-9700K onları da dikkate al fps için. Az da olsa etkisi oluyor.Saol kardesim eline sağlik