İşlemci olarak AMD Ryzen 5 3600 ekran kartı olarak RTX 2060 kullanacağım monitör olarak https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/ kullanacağım kırılma veya farklı bir sorun olur mu
Ben de 2060 ile bu monitörü alacağım. Eğer bütçe belirtirseniz daha fazla seçenek sunulabilir. Mesela ben daha fazla çıkamıyorumİşlemci olarak AMD Ryzen 5 3600 ekran kartı olarak RTX 2060 kullanacağım monitör olarak https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/ kullanacağım kırılma veya farklı bir sorun olur mu
Oyun için VA panelin daha iyi olduğu düşünülüyor. IPS panellerin tepki süreleri VA lara göre daha yavaş. Ve bence görüntü kalitesi anlamında da ensesinde.Alabilirsiniz bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Eğer curved olması o kadar önemli değilse 24g2u modeline de bakabilirsiniz İPS panele sahip olduğu için bence bir tık önde. Düşünebilirsiniz.
Sadece oyun oynanacaksa VA tercih edilebilir ama bence oyun dışı kullanımda da daha iyi bir kullanım sunması için İPS tercih ederdim o yüzden o şekilde ifade ettim.Oyun için VA panelin daha iyi olduğu düşünülüyor. IPS panellerin tepki süreleri VA lara göre daha yavaş. Ve bence görüntü kalitesi anlamında da ensesinde.
Arkadaşa sormak lazım aslında ama malesef offlineSadece oyun oynanacaksa VA tercih edilebilir ama bence oyun dışı kullanımda da daha iyi bir kullanım sunması için İPS tercih ederdim o yüzden o şekilde ifade ettim.
Oyun dışında pek kullanmıyorumArkadaşa sormak lazım aslında ama malesef offline
Merak etme dostum VA Panel ips ten kötü değil hem eğer first person oynuyorsan curved olması da senin için bir artı Dediğim gibi bende bu monitörü alacağım tavsiye ederim.Oyun dışında pek kullanmıyorum
Cevapların için teşekkür ederimMerak etme dostum VA Panel ips ten kötü değil hem eğer first person oynuyorsan curved olması da senin için bir artı Dediğim gibi bende bu monitörü alacağım tavsiye ederim.
Ne demek rica ederim.Cevapların için teşekkür ederim