Grass quality'yi high yap fps'e gereksiz etki ediyor.
Advanced graphics'ler ne durumda?
sistem yeni hocam hiç crack birşeyde indirmedim virüs olma ihtimali çok çok düşük ama önerdiğiniz virüs tarama programı var mı?Virüs taraması yaparmisin? Oyun dışı kartı yüke sokan bir şey olabilir
Senin sorunun frame scaling mode hocam fullemişsin, onu kapat düzelir.
oyun normalde %100 scalling de çalışır sen onu %250 yapmışsın 2.5 kat daha fazla pixel işlemeye çalışıyor kart boş yereAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem yeni hocam hiç crack birşeyde indirmedim virüs olma ihtimali çok çok düşük ama önerdiğiniz virüs tarama programı var mı?
grass elleme
evet grass düşür ama konunun grass la alakası yok ss lere bakarsan ortamda grass varmı?Birçok yerde çimenlerin gereksiz yere fps düşürdüğünü okudum, o yüzden düşürmesini söylemiştim. Zaten Ultra ve High arasında aşırı bir fark olmaması lazım.
Vsync yi açın oynayın hocamen yüksek ayarlar 30 fps alıyorum çok az değil mi? ekran kartı driverı güncel sorun ne anlayamadım. sistemim rtx 2060 i3 12100f 8x2 16 gb ramAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben hem iyi görüntü almasını hem de yüksek grafiklerde oynaması için söylemiştim. 2x msaa bile neredeyse 10 fps fark ediyor.evet grass düşür ama konunun grass la alakası yok ss lere bakarsan ortamda grass varmı?
Vsync yi açın oynayın hocam
Hocam vsync gta 5 te droplanmaları önüyor monitör hz sine kısıtlıyor düzeliceğini umuyorumVsync açık mı ?
Acarsa kısıtlıyor kaparsa kısıtlamiyor
en son 512 mb kart 30 fps alıyordu g.o
Reflection msaa 8x düzgün bakmadin sanirim oyunu en cok kastiran odüzgün bakmadın sanırsam 2x açık zaten.
evet