hayır hocam rtx 2060 benim kart sahibi rtx serisini denemek istediğini söyledi aynı ildeyiz ikimizde test edip alıcaz5700xt sizin mi
Ben olsam 2060ı bırakmazdım.hayır hocam rtx 2060 benim kart sahibi rtx serisini denemek istediğini söyledi aynı ildeyiz ikimizde test edip alıcaz
Çok iyi takas olur ama kötü bir modele neden geçmek istiyor anlamadım. Ventus Isınan bir model hem deMerhaba, bir takas gerçekleştireceğim sahibinden üzerinden ve arkadaşı tanımıyorum, kartın kutusu duruyormuş. Benim kartın kutusu yok, kartın içi açılmamış ve kafa kafaya takas düşünüyoruz. Mantıklı mı?
Kartlar;
Ventus o kadar ısınan bi seri değil hem 2060 hem 3050 sini kullandım zotacın yanında buzdolabı kalıyorÇok iyi takas olur ama kötü bir modele neden geçmek istiyor anlamadım. Ventus Isınan bir model hem de
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şuan aklımdaki tek soru ryzen 5 3500'e darboğaz yapar mı ?deger ayrıca 10 senedir amd kullanıyorum wattman yemedim
Hocam 5700 XT güçlü falan da RX 5000 alınmaz be...Çok iyi takas olur ama kötü bir modele neden geçmek istiyor anlamadım. Ventus Isınan bir model hem de
Mesaj otomatik birleştirildi: