rtx 2060 kdv dahil 350€??

Nerede derken linki kastetmiştim.
İmzamdaki sistem artık satılmıyor. Fakat toplu sistemlerde değişiklik yapılabiliyormuş, eğer değiştirince indirim iptal edilmiyorsa o şekilde olabilir. Önceden bilsem ASUS DUAL 2060 alırdım, MSI Ventus OC'nin fan kontrol çipi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman aldınız
2-3 ay önce.

Nasıl nerede? Vatan Computer diyorum ya. 2060, 10400F'li sistemi 7300'e aldığımda 2666₺'ye gelmişti.
iyi denk getirmişsiniz hocam ama mining olayları baya bi sıkıntıyı soktu belki amd ve nvidia bile stokçuluk yapıp mininge girmiş olabilirler

İmzamdaki sistem artık satılmıyor. Fakat toplu sistemlerde değişiklik yapılabiliyormuş, eğer değiştirince indirim iptal edilmiyorsa o şekilde olabilir. Önceden bilsem ASUS DUAL 2060 alırdım, MSI Ventus OC'nin fan kontrol çipi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 ay önce.
fiyatlar her geçen gün artıyor

fiyatlar her geçen gün artıyor
Benimkine baya benzer bi sistem var. Ama maalesef çok kısmışlar. Bi ara 7600'e ASUS DUAL'li vardı.

Forumda bir kaç amazon konusu gördüm ve bakmaya karar verdim ekran kartı yazdım rtx 2060 çıktı çeviriden baktığım zaman kdv dahildir değişiklik gösterebilir diyor. Acaba vergiyi sonra ekleyecekler mi diye en sona kadar gittim ve değişen bir şey olmadı nasıl oluyor bu olay? Şuan stokta yok fakat al-sat yapmayı düşünüyorum

ilk başta 2 tane eklemişim 700€ görünce üzülmedim değil
Alıntıyı görüntüle
Hocam link atabilirmisiniz ?

Vergi dahil fiyatı 350 € ise iyi fiyat. Ben olsam alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,815
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri