Vesemir Dayı
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
- Reaksiyon skoru
- 27,594
Nerede derken linki kastetmiştim.Nasıl nerede? Vatan Computer diyorum ya. 2060, 10400F'li sistemi 7300'e aldığımda 2666₺'ye gelmişti.
Nerede derken linki kastetmiştim.Nasıl nerede? Vatan Computer diyorum ya. 2060, 10400F'li sistemi 7300'e aldığımda 2666₺'ye gelmişti.
ne zaman aldınızNasıl nerede? Vatan Computer diyorum ya. 2060, 10400F'li sistemi 7300'e aldığımda 2666₺'ye gelmişti.
İmzamdaki sistem artık satılmıyor. Fakat toplu sistemlerde değişiklik yapılabiliyormuş, eğer değiştirince indirim iptal edilmiyorsa o şekilde olabilir. Önceden bilsem ASUS DUAL 2060 alırdım, MSI Ventus OC'nin fan kontrol çipi yok.Nerede derken linki kastetmiştim.
2-3 ay önce.ne zaman aldınız
iyi denk getirmişsiniz hocam ama mining olayları baya bi sıkıntıyı soktu belki amd ve nvidia bile stokçuluk yapıp mininge girmiş olabilirlerNasıl nerede? Vatan Computer diyorum ya. 2060, 10400F'li sistemi 7300'e aldığımda 2666₺'ye gelmişti.
fiyatlar her geçen gün artıyorİmzamdaki sistem artık satılmıyor. Fakat toplu sistemlerde değişiklik yapılabiliyormuş, eğer değiştirince indirim iptal edilmiyorsa o şekilde olabilir. Önceden bilsem ASUS DUAL 2060 alırdım, MSI Ventus OC'nin fan kontrol çipi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2-3 ay önce.
Benimkine baya benzer bi sistem var. Ama maalesef çok kısmışlar. Bi ara 7600'e ASUS DUAL'li vardı.fiyatlar her geçen gün artıyor
Hocam link atabilirmisiniz ?Forumda bir kaç amazon konusu gördüm ve bakmaya karar verdim ekran kartı yazdım rtx 2060 çıktı çeviriden baktığım zaman kdv dahildir değişiklik gösterebilir diyor. Acaba vergiyi sonra ekleyecekler mi diye en sona kadar gittim ve değişen bir şey olmadı nasıl oluyor bu olay? Şuan stokta yok fakat al-sat yapmayı düşünüyorum
ilk başta 2 tane eklemişim 700€ görünce üzülmedim değil
Alıntıyı görüntüle
Hocam link atabilirmisiniz ?
stokta yok diyorASUS ROG Strix GeForce RTX 2060 EVO Advanced Edition: Amazon.de: Computer & Zubehör
ASUS ROG Strix GeForce RTX 2060 EVO Advanced Edition Gaming Grafikkarte (6GB GDDR6, PCIe 3.0, Raytracing, 0db-Technologie, DirectX 12) - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!www.amazon.de
Kaptırmamstokta yok diyorbende sevinmiştim tüh beh