RTX 2060 mı RX5600XT mi?

theerenyz

80+
Reaksiyon skoru
49
Günaydın herkese,

Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İşlemcim ryzen 5 3600
Ekran kartı tarafında rtx 2060 düşünüyordum ama stok sıkıntısı bazen yaşanıyor. Bunun yerine Amd tarafında 5600XT seçebilirim. 5600xt yi seçmek bir hata mı olur? Yani 2060 ın Amd tarafında karşılığı nedir? 5600xt nin eksileri nelerdir?
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Başa baş kartlar kafana göre takıl.

Rx5600xt nin tek eksisi rtx teknolojisi onun dışında aynılar.

Rtx hastası değilsen 5600xt seçebilirsin ikisi kafa kafaya zaten

bütceyi biraz arttırıp rx5700xt alsan o kadar fark olurki

İki kartta güzel ve performansları çok yakın. 2060 tarafında Işın izleme teknojisi ile RTX farkı var.5600XT indirime düşerse alın veya hazır sistemlerde uygun oluyor. Donanım arşivi son sistemi gibi.

Ben olsam Rtx 2060 alırım ama ikisi birbirine yakın ekran kartları.

5600xt asus un tuf 3 veya strix serisinden birini almanı öneririm neden , %10 performans artışı ve bellek hızı 12 den 14 gbps yükselten güncelleme varsi var.

RX 5600 XT bir tık daha güçlü.

Asus TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO almanı öneririm bellek hızı 12 den 14 gbps yükselten güncellemesi var

5600xt Asus un tuf 3 veya strix serisinden birini almanı öneririm neden , %10 performans artışı ve bellek hızı 12 den 14 gbps yükselten güncelleme varsi var.

TUF serisi kronik sorunlu bir kart, sorunlu kartı niye öneriyorsunuz ? artıdan o %10 performans artışı dediğiniz şey tüm markalarda geçerli, sadece BİOS update i yapıyorsun ve artık piyasadaki 5600XT ler güncel BİOS lu.

TUF serisi kronik sorunlu bir kart, sorunlu kartı niye öneriyorsunuz ? artıdan o %10 performans artışı dediğiniz şey tüm markalarda geçerli, sadece BİOS update i yapıyorsun ve artık piyasadaki 5600XT ler güncel BİOS lu.

Yeni tuf un herhangi bir sorunu yok. her model %10 artışını desteklemiyor. piyasa yeni gelen güncel kart hala yok manuel güncellenmesi gerek.
Bellek artışı sadece dediğim iki model devar.

Geri