RTX 2060 mining yapanlar?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
28
Reaksiyon skoru
12,041
Bu kartla 4 ay kadar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Rtx 2060 ile mining yapan varsa yardımcı olmak için bilgi verebilir mi

En İyi Cevap
Nasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.
hocam öncelikle en başta 2 seçeneğiniz var 1.si phoenix miner aracılığı ile yapabilirsiniz bana göre biraz karışık ve o.c ayarını da araştırıp bulmanız gerekecek.
not : bu seçenekte size her eth ödemesi yapıldığında %0.5 komisyon kesilir. Günlük ödeme yapılır.

2. seçenek daha basit O.C bilgisi olmayan ve cihaza uzaktan erişim ve mining programı için kurulumla uğraşmak istemeyenler için tavsiye ettiğim bir seçenek.
teknik bilgim olsa da kendim de 2. seçeneği kullanıyorum daha basitime geliyor o.c denemesi vs. uğraşlara girmek istemiyorum.

Nicehash adlı uygulama ile kazım yapabilirsiniz ancak bu ödeme sistemi biraz...
3060 ile mining yapıyorum zaten temelinde miningden bahsediyoruz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

3060 ile mining yapıyorum zaten temelinde miningden bahsediyoruz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Nasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
hocam öncelikle en başta 2 seçeneğiniz var 1.si phoenix miner aracılığı ile yapabilirsiniz bana göre biraz karışık ve o.c ayarını da araştırıp bulmanız gerekecek.
not : bu seçenekte size her eth ödemesi yapıldığında %0.5 komisyon kesilir. Günlük ödeme yapılır.

2. seçenek daha basit O.C bilgisi olmayan ve cihaza uzaktan erişim ve mining programı için kurulumla uğraşmak istemeyenler için tavsiye ettiğim bir seçenek.
teknik bilgim olsa da kendim de 2. seçeneği kullanıyorum daha basitime geliyor o.c denemesi vs. uğraşlara girmek istemiyorum.

Nicehash adlı uygulama ile kazım yapabilirsiniz ancak bu ödeme sistemi biraz daha farklı, temelde eth kazıyorsunuz ancak btc ile ödeme alıyorsunuz, kazandığınız eth otomatik olarak btc olarak dönüştürülür ve o şekilde alırsınız eth olarak alma şansınız yok.

uygulamayı bilgisayara kurduktan sonra hesapla ilişkilendireceksiniz sonra size o.c ayarı seçeneği çıkacak.
high seçeneği en verimli ve en performanslı şekilde kazıyor araştırarak bulduğum en iyi o.c ayarından bile daha verimli bir sonuç veriyor.
1627488460342.png

telefon desteği bulunmakta cihaza uzaktan erişip ısı ve kazım bilgisini görme kazımı açıp kapatma gibi seçenekler sunuyor.
ödeme her 0.001 btc biriktiğinde hesabınıza yansıyor.
her 4 saatte bir kazdığınız bakiye hesabınıza geçer ve
(minimum 1000 satoshi = 0.00001000 BTC) olduktan sonra her bakiye hesabınıza yansıdığında %2 komisyon almaya başlar.
1627488533718.png

komisyon açısından biraz tuzlu ancak bana sunduğu seçenekler için ben nicehash kullanıyorum.

Nicehash tarafını daha uzun tuttum çünkü nicehash diğer kazım seçeneklerine göre daha karışık
phoenix miner kısmında kurulum bilgim olmadığından pek uzun tutamadım.
Eğer nicehash tercih ederim dersen kurulum kısmına daha detaylı değinirim şu an temel farkları açıklamaya çalıştım
buna ek olarak forumda mining nasıl yapılır konusu da mevcut dilersen oraya bakıp oradan da bilgi alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eklemek isterim
Nicehash genelde 70 derece limit tanıyor fan hızlı dönse dahil kart 70 dereceyi geçerse kendini kapatıp açıyor bu sayede bi nebze de olsa kartın ısınması konusunda yardımcı oluyor.

En İyi Cevap
1628028998317.png

2 gün 11 saattir hiç bir şey yapmadım kendisi dolar kazanıyor öyle kenarda :) (Toplamda 1 Mayısdan beri açık bu sistem.)

2060 ın çok fazla sürümü var senin kartın hangisi ?

Geri