- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,041
Bu kartla 4 ay kadar yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Rtx 2060 ile mining yapan varsa yardımcı olmak için bilgi verebilir mi
hocam öncelikle en başta 2 seçeneğiniz var 1.si phoenix miner aracılığı ile yapabilirsiniz bana göre biraz karışık ve o.c ayarını da araştırıp bulmanız gerekecek.Nasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.
Nasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.3060 ile mining yapıyorum zaten temelinde miningden bahsediyoruz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
hocam öncelikle en başta 2 seçeneğiniz var 1.si phoenix miner aracılığı ile yapabilirsiniz bana göre biraz karışık ve o.c ayarını da araştırıp bulmanız gerekecek.Nasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.
forum.donanimarsivi.com
eklemek isterimNasıl yapıyoruz adım adım programlar kurulum felan anlatır mısın? hangisini yapıyosun en karlı hangisi suan vs.
Palit rtx 2060 Dual OC , bana yardımcı olur musun özelden yazarakAlıntıyı görüntüle
2 gün 11 saattir hiç bir şey yapmadım kendisi dolar kazanıyor öyle kenarda(Toplamda 1 Mayısdan beri açık bu sistem.)
2060 ın çok fazla sürümü var senin kartın hangisi ?