Neler Yeni

RTX 2060 Overclock

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,257
Bugün RTX 2060 vs RTX 2060 Super karşılaştırması izlediğimde gerçekten arada fark olduğunu gördüm ve bende Asus Dual Evo RTX 2060 var. Ve testlerde bir şey farkettim RTX 2060 1800 küsür mhz de çalışırken RTX 2060S 1900 küsür mhz de çalışıyor. Asusun gpu tweak diye programı varmış. Ben bu frekansı arttırınca RTX 2060S e yakın bir değer alabilir miyim? Doğal olarak kartın ısınacağını da düşünüyorum ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARKADAŞLAR İZLEDİĞİM VİDEODAKİ ARKADAŞ ÇAKALLIK YAPIP 2060’ı UNDERVOLTİNG YAPMIŞ GALİBA BİLMİYORUM BİR BAKAR MISINIZ?

Eee şimdi de internetten baktım benim kart boost ile 1750 mhz e çıkıyor 🤔. İyice kafam karıştı benim

Son düzenleme:
Bugün RTX 2060 vs RTX 2060 Super karşılaştırması izlediğimde gerçekten arada fark olduğunu gördüm ve bende Asus Dual Evo RTX 2060 var. Ve testlerde bir şey farkettim RTX 2060 1800 küsür mhz de çalışırken RTX 2060S 1900 küsür mhz de çalışıyor. Asusun gpu tweak diye programı varmış. Ben bu frekansı arttırınca RTX 2060S e yakın bir değer alabilir miyim? Doğal olarak kartın ısınacağını da düşünüyorum ayrıca

ARKADAŞLAR İZLEDİĞİM VİDEODAKİ ARKADAŞ ÇAKALLIK YAPIP 2060’ı UNDERVOLTİNG YAPMIŞ GALİBA BİLMİYORUM BİR BAKAR MISINIZ?

Eee şimdi de internetten baktım benim kart boost ile 1750 mhz e çıkıyor 🤔. İyice kafam karıştı benim

Sadece hız arttırarak asla 2060S performansı alamazsın çünkü 2060S in çekirdek sayısı daha fazla. Ama OC yapıp performansını güzel arttırırsın ama soğutması iyi bir mode ise OC yap. He ama 2060 a OC gerekirme dersen bence şuan lazım değil yetmediği yerde yaparsın OC u.

Sadece hız arttırarak asla 2060S performansı alamazsın çünkü 2060S in çekirdek sayısı daha fazla. Ama OC yapıp performansını güzel arttırırsın ama soğutması iyi bir mode ise OC yap. He ama 2060 a OC gerekirme dersen bence şuan lazım değil yetmediği yerde yaparsın OC u.
Benim aklım şuraya takıldı ilk videoda 2060 ile 2060s arasında 20 fps falan fark var neredeyse tüm oyunlarda. Ama başka videolarda aşırı bir fark yok 5 fps en fazla 10 fps falan

msı afterburner ındır kapatmanın dıger tarafında bır tus olması lazım o otomatık olarak kartının en ıyı degerı buluyor varsa onu dene

Benim aklım şuraya takıldı ilk videoda 2060 ile 2060s arasında 20 fps falan fark var neredeyse tüm oyunlarda. Ama başka videolarda aşırı bir fark yok 5 fps en fazla 10 fps falan

Yani değişebilir dostum ahım şahım bir fark bekleme zaten aralarındaki temel farklar çekirdek miktarı ve hız farkı.

Ama yinede 2060 asla 2060S kadar güçlü olamaz ki zaten 2060S in de eli armut toplamıyor :D.

Dediğim gibi günümüzde 2060 1080p canavar bri kart şuan bırak stock takılsın kart yetmediği zaman basarsın OC u.

msı afterburner ındır kapatmanın dıger tarafında bır tus olması lazım o otomatık olarak kartının en ıyı degerı buluyor varsa onu dene
Ekran kartım msi değil herhangi bir sıkıntı olur mu?

Ekran kartım msi değil herhangi bir sıkıntı olur mu?
hyr her ekran kartı buradan overclock edebılırsın marka onemlı degıl marka sadece sogutma ve aralarında cekırdek hızları degısır yapabılırsın.

Yarın msi afterburner ile birkaç oyunda fps değerlerini ve kaç mhz çalıştığını vs bakarım

Dostum güzel bir overclock ile 2060 super gibi bir seviyeye çıkarabiliz.
Overclock gayet kolay ve performans arttıran bir işlem.
Yap fazla fps değerlerinin tadına bak.
Yetmediğinde falan yaparsın boş iş.
Overclock bir nimettir!

Yarın msi afterburner ile birkaç oyunda fps değerlerini ve kaç mhz çalıştığını vs bakarım
alacagın fps degerlerı genelde 50 55 fps alıyorsan 60fps yapabılırsın ahım sahım bır performans farkı olmaz bunun bılıncı yap ve ısı da artacak abartmaya gerek de yok

Dostum güzel bir overclock ile 2060 super gibi bir seviyeye çıkarabiliz.
Overclock gayet kolay ve performans arttıran bir işlem.
Yap fazla fps değerlerinin tadına bak.
Yetmediğinde falan yaparsın boş iş.
Overclock bir nimettir!
altında sıstemın ozellıklerı yazıyor onu nereden yaptın

alacagın fps degerlerı genelde 50 55 fps alıyorsan 60fps yapabılırsın ahım sahım bır performans farkı olmaz bunun bılıncı yap ve ısı da artacak abartmaya gerek de yok

altında sıstemın ozellıklerı yazıyor onu nereden yaptın
İmza kısmında ayarlıyorsun.

Dediğiniz gibi olsaydı Ryzen 5 2600'e overclock yapıp 3600 gibi olmuş olurdu.Ama ne olursa olsun 2600'ün canını çıkaracak kadar oc de olsa 3600'e yetişemez.Mimari farklı,transistör sayısı farklı.Ne bilim silikon oranı farklı.Bunlar ekran kartı konusu içinde geçerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,939
Üyeler
173,101
Son üye
Dexter_Morgan
Geri