Sıkıntı olmaz ama işlemci güçlü kalır2060 la kullanırsam sıkıntı yaşarmıyım
bütçem yetmiyor malesef ama 2070 yada 3060 kullanmadığım için sıkıntı yaşamam umarımsıkıntı olmaz ama biraz saçma bir ikili olmuş 2070 5600X ya da 3060 5600X daha iyi olur tabi bütçen yetiyorsa
650w alın bencebütçem yetmiyor malesef ama 2070 yada 3060 kullanmadığım için sıkıntı yaşamam umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde bu pc için 550w yeterlimi
Ne yapacaksınız bu PC ile?böyle bir pc toplamak mantıklımı?
oyun oynuyorum ve yüksek fps istiyorum ve almışken bir kere al mantığıyla düşünüyorumNe yapacaksınız bu PC ile?
Oyun amaçlı ise işlemci fazlasıyla güçlü, sorun yaşatmaz ve ileride ekran kartı yükseltmek isterseniz rahatlıkla yükseltirsiniz. Ancak ekran kartı yükseltme düşünceniz yoksa R5 3600 işlemci de yeterli olur. 5600X için fazladan para ödemiş olursunuz.
İş bilgisayarı veya render için kullanılacaksa 5600X mantıklı da olabilir. Tabii işlemci ile işiniz oluyorsa.
O zaman ekran kartını daha iyi almalısın. İşlemci güçlü ama ekran kartı hafif kalmış. Ekran kartı güçlü işlemci düşük kalırsa darboğaz olur ama senin yaptığın gibi toplama PC yaparsan cebinden gereksiz yere fazla para çıkmış olur.oyun oynuyorum ve yüksek fps istiyorum ve almışken bir kere al mantığıyla düşünüyorum