Arkadaşlar merhaba ben gelecek odaklı sistem topluyorum ekran kartım büyük ihtimalle rtx 2060 super olacak ve işlemcim ya amd ryzen 5 3600x ya da amd ryzen 7 3700x olacak bunlara uygun bir anakart önerisi yapar mısınız?
peki ilerde sisteme güncelleme yapmak istesem amd nin 4. nesil işlemcilerini takabilir miyim?B450 Tomahawk Max
Evet takabilirsiniz.peki ilerde sisteme güncelleme yapmak istesem AMD nin 4. nesil işlemcilerini takabilir miyim?
keşkeASUS Rog Crosshair VIII IMPACT AMD X570 Am4 DDR4 4800 Notebook Ram Çift M2 Usb 3.2 AX Wifi + Bt Aura Rgb Gaming Lan Mini-DTX Oyuncu Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Rog Crosshair VIII IMPACT AMD X570 Am4 DDR4 4800 Notebook Ram Çift M2 Usb 3.2 AX Wifi + Bt Aura Rgb Gaming Lan Mini-DTX Oyuncu Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Biraz abartmadınız mı hocam x570 nedir xDASUS Rog Crosshair VIII IMPACT AMD X570 Am4 DDR4 4800 Notebook Ram Çift M2 Usb 3.2 AX Wifi + Bt Aura Rgb Gaming Lan Mini-DTX Oyuncu Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS Rog Crosshair VIII IMPACT AMD X570 Am4 DDR4 4800 Notebook Ram Çift M2 Usb 3.2 AX Wifi + Bt Aura Rgb Gaming Lan Mini-DTX Oyuncu Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bekleyebilirim fiyatı ne kadar olur?Acelen yoksa B550 bekle 20 güne satışa çıkacak.