AF yok. OC işlerinden de pek anladığımı söyleyemem. Başka bir ekran kartı tavsiyeniz var mıdır? Zaten şuan rx570 4gb oc kullanıyorum, onu yükseltmek istiyorum.AF'sa besler, af yoksa OC ile 1080P'de besler.
Gigabyte'ın gaming, msi ventus modellerini çok ucuz olmadıkça almayın, onun dışında sorunlu bir model olmadığı için bütçenize uyar birini alabilirsiniz.
Gtx 1660s takabilirsiniz?AF yok. OC işlerinden de pek anladığımı söyleyemem. Başka bir ekran kartı tavsiyeniz var mıdır? Zaten şuan rx570 4gb oc kullanıyorum, onu yükseltmek istiyorum.
oc yaparsan yapmaz çok basit iş ocRyzen 5 1600 işlemciye sahibim, RTX 2060 almayı düşünüyorum stoklar düzelince.
1) Darboğaz sorunu yaşar mıyım?
3) Hangi marka RTX 2060 önerirsiniz?
Başka tavsiyeleriniz varsa da alabilirim.
Darboğaz yapar ama can sıkmaz. OC ile önüne geçebilirsin.
teşekkürler cevabınız için , peki yapılan OC nin riski nedir? Bu konuda önerebileceğiniz bir video var mıdır ?oc yaparsan yapmaz çok basit iş oc
teşekkürler cevabınız için , peki yapılan OC nin riski nedir? Bu konuda önerebileceğiniz bir video var mıdır ?
Rx 580 8gb armor serisinin önerebilirimRyzen 5 1600 işlemciye sahibim, RTX 2060 almayı düşünüyorum stoklar düzelince.
1) Darboğaz sorunu yaşar mıyım?
3) Hangi marka RTX 2060 önerirsiniz?
Başka tavsiyeleriniz varsa da alabilirim.
Rx 580 8gb armor serisinin önerebilirim
R5 1600 rahat bir şekilde besleyecektir
Gereksiz pahalı bir kart bence. 1660Tİ falan var o fiyatlara.Rx 580 8gb armor serisinin önerebilirim
R5 1600 rahat bir şekilde besleyecektir