Neler Yeni

Rtx 2060 super ekran kartlarının markalar arasındaki farkı nedir?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnno3D iyidir. Bu arda 2070S ise 2060S arasında dağlar var.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
İyi mi sıcaklığı. Sanki Bi tık diğerlerine göre fazla oda fp olduğu için normal bence. Zaten o kadar güçlü yeni nesil oyunları oynamıycam :)
İyi sayılmaz ama 90ı geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi sayılmaz ama 90ı geçmediği sürece bir sıkıntı olmaz.
Ve fanların hızı %60ı geçince çok ses çıkarıyor.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Bende 2070s alıcam aslında bende 3070 almak istiyodum ama 1080p 3600 ile darbopaz yapıyormuş o yüzden gaming gecesinden 2070s almayı düşünüyorum

Eğer 3070 fiyatı 4800 civarı olursa zaten 4000 TL civarına gaming gecesinde 2070s satılıyor 3070 almka istersem letgoya koyarım 2. El olsa bile piyasanın 1000 TL altında olacağı için kolay satılır diye düşünüyorum
Gaming gecesinden 2070 veya S ini alırsın bekle Arada çok büyük fark var özellikle RTX konusunda ama ben daha da beklerim diyosan 1-2 ay bekle 3060 al

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
inno3d rtx 2060 super kullanıyorum %100 kullanım da 81-84 derece.
Sıcaklık epey epey yüksek gpu 80 dereceyi gördüğü vakit vrm hattı 90, vmem ler 100 dereceyi görmüş olur. İşte o sebeple en uygun fiyatlı kartları kesinlikle tavsiye etmiyorum! "Canım ne sorun çıkartır ki taş gibi kullanıyoruz işte" diyen arkadaşlarım eğer 1 seneye yaklaştılarsa reset, mavi ekran, sinyal yok gibi sorunları maalesef yakın zamanda görmeye başlarlar...

İnno3d iyi bir markadır
Markaya laf eden kötüleyen yok zaten, sorun ucuz yollu modellerinde

İnno3d piyasadaki en ucuz 2060 super sanırsam diğer markalar ile arasındaki fark nedir fps testlerine bakma fırsatım oldu gayet güzel sonuçlar gördüm.
Siz alıcak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz msi mesala 5000tl benim bütçemi aşıyor şuan inno3d düşünüyorum sizce almalımıyım. Yada üstüne biraz daha ekleyip başka markaya mı yönelmeliyim?
En büyük fark faz hatları ve soğutma sistemidir. Ucuz kartlarda soğutma bloğu yetersiz, soğutma borularının gpu ya teması minimum düzeyde, vmem ve vrm/faz hattı sayısı az ve bu faz hattının amper cinsinden kapasiteleri yetersizdir. Ayrıca bu bileşenler termal pad le soğutucuya temas etmesi gerekirken maliyet kalemi olduğu için ya hiç kullanılmaz yada ısı iletimi en düşük olanları tercih edilir. Hal böyle olunca vmem, hem gpu hemde faz hattı sınır değerlerde gezdiği için aşırı ısınır.

Son düzenleme:

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Sıcaklık epey epey yüksek gpu 80 dereceyi gördüğü vakit vrm hattı 90, vmem ler 100 dereceyi görmüş olur. İşte o sebeple en uygun fiyatlı kartları kesinlikle tavsiye etmiyorum! "Canım ne sorun çıkartır ki taş gibi kullanıyoruz işte" diyen arkadaşlarım eğer 1 seneye yaklaştılarsa reset, mavi ekran, sinyal yok gibi sorunları maalesef yakın zamanda görmeye başlarlar...

En büyük fark faz hatları ve soğutma sistemidir. Ucuz kartlarda soğutma bloğu yetersiz, soğutma borularının gpu ya teması minimum düzeyde, vmem ve vrm/faz hattı sayısı az ve bu faz hattının amper cinsinden kapasiteleri yetersizdir. Ayrıca bu bileşenler termal pad ler soğutucuya temas etmesi gerekirken maliyet kalemi olduğu için ya hiç kullanılmaz yada ısı iletimi en düşük olanları tercih edilir. Hal böyle olunca vmem, hem gpu hemde faz hattı sınır değerlerde gezdiği için aşırı ısınır.
Tamam

b3fix

80+
Gaming gecesinden 2070 veya S ini alırsın bekle Arada çok büyük fark var özellikle RTX konusunda ama ben daha da beklerim diyosan 1-2 ay bekle 3060 al
Ne kadara düşüyor indirimli hali 2070s in. 3060 4 bin olursa belki alabilirim ama 4000 i geçer bence ki bütçe yetmez öyle olursada

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Ne kadara düşüyor indirimli hali 2070s in. 3060 4 bin olursa belki alabilirim ama 4000 i geçer bence ki bütçe yetmez öyle olursada
Bu hafta asus dual rtx 2070 super 3999 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Ben 13 tane stok olmasına rağmen site kabul etmedi bir türlü alamadım inşallah bu cuma gelir tekrar

b3fix

80+

En büyük fark faz hatları ve soğutma sistemidir. Ucuz kartlarda soğutma bloğu yetersiz, soğutma borularının gpu ya teması minimum düzeyde, vmem ve vrm/faz hattı sayısı az ve bu faz hattının amper cinsinden kapasiteleri yetersizdir. Ayrıca bu bileşenler termal pad le soğutucuya temas etmesi gerekirken maliyet kalemi olduğu için ya hiç kullanılmaz yada ısı iletimi en düşük olanları tercih edilir. Hal böyle olunca vmem, hem gpu hemde faz hattı sınır değerlerde gezdiği için aşırı ısınır.
Evet inceleme videosunu izledim soğutma için termal pedleri bile yok. 2060 da önerebileceğiniz marka nedir

Nerde usta

Ben 13 tane stok olmasına rağmen site kabul etmedi bir türlü alamadım inşallah bu cuma gelir tekrar
İncehesap gaming gecesine mi geliyor?

Son düzenleme:

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Evet inceleme videosunu izledim soğutma için termal pedleri bile yok. 2060 da önerebileceğiniz marka nedir

Nerde usta

Evet.

Nerde usta

Ama bence 3060 ı bekle

b3fix

80+
Evet.

Ama bence 3060 ı bekle
Agacım 3060 olucak 4 4,500 euro olmuş 9 dolar olmuş bilmem kaç monitör alıcam daha 5000-6000 bütçe var yinede ikisi bir arada alınmıyor

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İnno3d piyasadaki en ucuz 2060 super sanırsam diğer markalar ile arasındaki fark nedir fps testlerine bakma fırsatım oldu gayet güzel sonuçlar gördüm.
Siz alıcak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz msi mesala 5000tl benim bütçemi aşıyor şuan inno3d düşünüyorum sizce almalımıyım. Yada üstüne biraz daha ekleyip başka markaya mı yönelmeliyim?
fps farkı gpu lar aynı olduğu için olmayacaktır ama tasarım ve özellikke soğutma farkı olacaktır
inno3d alınabilir

Top Bottom