Neler Yeni

Rtx 2060 super ekran kartlarının markalar arasındaki farkı nedir?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
İnno3d piyasadaki en ucuz 2060 super sanırsam diğer markalar ile arasındaki fark nedir fps testlerine bakma fırsatım oldu gayet güzel sonuçlar gördüm.
Siz alıcak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz msi mesala 5000tl benim bütçemi aşıyor şuan inno3d düşünüyorum sizce almalımıyım. Yada üstüne biraz daha ekleyip başka markaya mı yönelmeliyim?
İçinde grafik işlemçiyi nvida gönderir dış soğutma panel ve malzeme kalitesini msi Asus gibi firmalar yapar yani aynı bütün markalarda aynı grafik işlemçi ile aynı fps değerlerini alırsın ortalama ama soğutma olarak birbirinden farklı değerler görürsün

b3fix

80+
İçinde grafik işlemçiyi nvida gönderir dış soğutma panel ve malzeme kalitesini msi Asus gibi firmalar yapar yani aynı bütün markalarda aynı grafik işlemçi ile aynı fps değerlerini alırsın ortalama ama soğutma olarak birbirinden farklı değerler görürsün
Sırf şu pubg mobile için alıyorum +Kayıt alıyorum. İlerde gta 6 çıktığında problem yaratmıycaksa sorun aslında öyle aman aman güçlü oyunlar oynamıyorum. İnno3d alabilirim uygun fiyatlı çünkü.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Sırf şu PUBG mobile için alıyorum +Kayıt alıyorum. İlerde gta 6 çıktığında problem yaratmıycaksa sorun aslında öyle aman aman güçlü oyunlar oynamıyorum. İnno3d alabilirim uygun fiyatlı çünkü.
PUBG mobile işlemçi bazlı oyun ekran kartı çok önemi yok o oyunda. Malasef nadir şekilde etkiliyor ama ekran kartı genelde işlemçi üzerinden ter döken bir oyun mobil PUBG gta 6 için bu ekran kartı tahmince 45-60 fps arası orta derece oynarsın diye tahmin ediyorum

b3fix

80+
PUBG mobile işlemçi bazlı oyun ekran kartı çok önemi yok o oyunda. Malasef nadir şekilde etkiliyor ama ekran kartı genelde işlemçi üzerinden ter döken bir oyun mobil PUBG gta 6 için bu ekran kartı tahmince 45-60 fps arası orta derece oynarsın diye tahmin ediyorum
40-50 orta ayar mı Rtx 2060 super ? iyimisin reis sen gta 6 için rtx 3080 alsın o zaman herkes. Bu arada işlemci bazlı oyun diye sadece işlemciden çekmiyor. %50 ekran kartı %50 60 arası değişen işlemci kullanımı youtubeda test videom var bizzat kendim çektim. Rtx 2060s ile oynuyanların hdr extreme de oynuyor ben şuan akıcıda akıcı halde oynuyamıyorum. İşlemcisi r5 3600 rtx2060s var adamda bende rx570 4gb r5 3600 bilmeden yorum yapıyormuşsunuz gibime geldi.

tuna bey

80+ Bronze
İnno3d piyasadaki en ucuz 2060 super sanırsam diğer markalar ile arasındaki fark nedir fps testlerine bakma fırsatım oldu gayet güzel sonuçlar gördüm.
Siz alıcak olsaydınız hangi markayı tercih ederdiniz msi mesala 5000tl benim bütçemi aşıyor şuan inno3d düşünüyorum sizce almalımıyım. Yada üstüne biraz daha ekleyip başka markaya mı yönelmeliyim?

marakaların pahalı olama nedenleri
1 adını bu piyasada uzun süre boyunca duyurdugundan üstüne biraz daha kar marjı koyuyor
2 parça kaliteleri biraz daha iyi
3 sogutma konusunda daha iyiler tabi bazı palit vb tarzı firmalarda bazî modellerde iyi yapıyor ama genelde büyük firmalarda bu oran daha fazla
4 fps testlerinde bir iki fps ya oynar ya oynamaz ama bazı insanlar onuda göz önünde bulundurdugundan
falan gibi maddeler var sözún sonu şu aga bütçen yetmiyor çokta zorlamaya gerek ama sogutma ve fps testleri iyise bi sorun yaşatmaz gibi

b3fix

80+
marakaların pahalı olama nedenleri
1 adını bu piyasada uzun süre boyunca duyurdugundan üstüne biraz daha kar marjı koyuyor
2 parça kaliteleri biraz daha iyi
3 sogutma konusunda daha iyiler tabi bazı palit vb tarzı firmalarda bazî modellerde iyi yapıyor ama genelde büyük firmalarda bu oran daha fazla
4 fps testlerinde bir iki fps ya oynar ya oynamaz ama bazı insanlar onuda göz önünde bulundurdugundan
falan gibi maddeler var sözún sonu şu aga bütçen yetmiyor çokta zorlamaya gerek ama sogutma ve fps testleri iyise bi sorun yaşatmaz gibi
Soğutma olarak genelde inno3d için konuşuyorum zor sistem gerektiren oyunlarda 75 sabit gibi geçmiyor kolay kolay 75 i biraz ses yapıyormuş ayrıca fanlar. Benim için ses önemli değil performans önemli. Yani 75 dereceler iyi midir?.

tuna bey

80+ Bronze
Soğutma olarak genelde inno3d için konuşuyorum zor sistem gerektiren oyunlarda 75 sabit gibi geçmiyor kolay kolay 75 i biraz ses yapıyormuş ayrıca fanlar. Benim için ses önemli değil performans önemli. Yani 75 dereceler iyi midir?.
yani aşagı yukarı zaten o civarlarda ekran kartı sıcaklıkları ekran kartı boştayken 30-40 derece, ekran kartı yük altındayken ise 60-85 derece olarak belirleniyor

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Giriş sınıfı bir 2060s den kaçının.Giriş sınıfı olduğunu anlamanız gayet kolay segmentinde en ucuz olandır. Soğutması kötü faz hattı sadece 3+2 dir ki tavsiye olunan en az 5+2 dir.

b3fix

80+
Giriş sınıfı bir 2060s den kaçının.Giriş sınıfı olduğunu anlamanız gayet kolay segmentinde en ucuz olandır. Soğutması kötü faz hattı sadece 3+2 dir ki tavsiye olunan en az 5+2 dir.
2. El msi alıcaz gibi görünüyor bu gidişle. Onada güvenip nasıl para verebilirim bilmiyorum. İndirimle 4 e düşer mi msi rtx2060s piyasayı hiç bilmiyorum takip etmedim.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
40-50 orta ayar mı Rtx 2060 super ? iyimisin reis sen gta 6 için rtx 3080 alsın o zaman herkes. Bu arada işlemci bazlı oyun diye sadece işlemciden çekmiyor. %50 ekran kartı %50 60 arası değişen işlemci kullanımı youtubeda test videom var bizzat kendim çektim. Rtx 2060s ile oynuyanların hdr extreme de oynuyor ben şuan akıcıda akıcı halde oynuyamıyorum. İşlemcisi r5 3600 rtx2060s var adamda bende rx570 4gb r5 3600 bilmeden yorum yapıyormuşsunuz gibime geldi.
Aynı işlemçiyi bende kullanıyorum ve ekran kartım gtx 1050 ve hdr akıcı şekilde oynuyorum ve günümüz şartlarında ekran kartları çok pahalı olduğu için ülkemizde parasına göre çok performans bekliyorsun malasef öyle bir şey yok half - gta gibi oyunlar en yeni ekran kartlarına göre optimal olur yeni teknolojiler barındırır o teknoloji gelişmeleri yeni bir ekran kartı ile edinebilirsin işin çok garip tarafı insanlar duymak istediklerini ve duygularını bir tarafa atıp gerçekçi yaklaşmaktan çok korkuyor gta 6 çıktığı zaman tekrardan yoruma eklemeni istiyorum bilinçsiz bilgiye çok kızıyorum

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Bende aynı karttan varen fazla 78 gördüm şuana kadar furmark testte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynı karttan varen fazla 78 gördüm şuana kadar
ama benim kasanın hava akışı aşırı iyi

b3fix

80+
Bende aynı karttan varen fazla 78 gördüm şuana kadar furmark testte
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama benim kasanın hava akışı aşırı iyi
Pubg mobile oynuyor musun?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
2. El msi alıcaz gibi görünüyor bu gidişle. Onada güvenip nasıl para verebilirim bilmiyorum. İndirimle 4 e düşer mi msi rtx2060s piyasayı hiç bilmiyorum takip etmedim.
Garantili faturalı ve az kullanılmış ise oda bir seçenek elbette

Top Bottom