Neler Yeni

RTX 2060 Super ? GTX 1660 Super ?

TuFFuRRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Vlkn
Anakart o işlemci için gereksiz pahalı. Kasa ve PSU ise böyle bi kalitesizlik hissettirdi bana. RTX 2060S ve R5 3600X olan sistemi abim daha 1 hafta önce 6-7K ya toplamıştı sizin o bütçeye RTX 2070S bile sokabiliyor olmanız lazım.
6k 7k mı neden almış öyle hocam :( ben topladım 15 bin tuttu
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel kasa. peki 5700xt baksan ?
5700Xt'ye çamur atıyorlar hocam AMD ekran kartı çöp felan vs. ısınıyor çok diyorlar normalde evet sağlam 22nm ve 2070 super ile kafa kafaya

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
6k 7k mı neden almış öyle hocam :( ben topladım 15 bin tuttu

5700Xt'ye çamur atıyorlar hocam AMD ekran kartı çöp felan vs. ısınıyor çok diyorlar normalde evet sağlam 22nm ve 2070 super ile kafa kafaya
5700xt 7nm dostum ve nvidia 12 nm :) haberin oslun dedim
raytracing yok sadece.
tamam thermal problem var . lakin fiyat konusunda iyi

TuFFuRRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Vlkn
5700xt 7nm dostum ve nvidia 12 nm :) haberin oslun dedim
raytracing yok sadece.
tamam thermal problem var . lakin fiyat konusunda iyi
2060 için 2k fazla para onuda 2k para kalsa cebimde işlemciyi yüksek alsak daha mantıklı olmaz mı 2 sene sonra yeni RTX Ekran kartı alırım nede olsa 1080p için 1660 super yeterlimi sence ?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2060 için 2k fazla para onuda 2k para kalsa cebimde işlemciyi yüksek alsak daha mantıklı olmaz mı 2 sene sonra yeni RTX Ekran kartı alırım nede olsa 1080p için 1660 super yeterlimi sence ?
dostum sana yeterli olursa ve full hd okey diyorsan. tavsiyem 1660 super al ve keyfine bak,
2 sene sonra rtx 4070 veya 4080 bakarsin.
bide cpu deyistirsin okeydir olay.
sonucta x570 ta ryzen 4000 kadar support var.

paranin kiymetini bil ve kimseylen yarisma. senin cebine uygun ne geliyorsa onu al.

TuFFuRRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Vlkn
dostum sana yeterli olursa ve full hd okey diyorsan. tavsiyem 1660 super al ve keyfine bak,
2 sene sonra rtx 4070 veya 4080 bakarsin.
bide cpu deyistirsin okeydir olay.
sonucta x570 ta ryzen 4000 kadar support var.

paranin kiymetini bil ve kimseylen yarisma. senin cebine uygun ne geliyorsa onu al.
Sağolasın dostum Kimseyle işim olmaz lakin Kafam karıştı RTX sistemlerden anlamıyorum nedir ne değildir Attığım fotodaki sistem iyi dersen Değişiklik gerekmiyorsa Ağustos'ta alıcam bu kasayı -_-

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sağolasın dostum Kimseyle işim olmaz lakin Kafam karıştı RTX sistemlerden anlamıyorum nedir ne değildir Attığım fotodaki sistem iyi dersen Değişiklik gerekmiyorsa Ağustos'ta alıcam bu kasayı -_-
dostum system iyi ve güzel.
8 ay alicaksan biraz daha bekle böyle 8 sonuna kadar veya eylül basina kadar. fiyatlar deyisir veya daha yeni ürünler gelir.
lakin system iyi.

TuFFuRRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Vlkn
Hiçte saçma değil fazla oyun oynamayacağını farklı şeyler yapacağını belirtmiş.
Yardımcı olacaksanız yorum yapın yoksa yerli yersiz eleştirmeyin.
Sonuçta Para Havan Bana Gelmiyor Abi Anladım Alışkınım böyle şeylere Ama Yersiz tabi...

dostum system iyi ve güzel.
8 ay alicaksan biraz daha bekle böyle 8 sonuna kadar veya eylül basina kadar. fiyatlar deyisir veya daha yeni ürünler gelir.
lakin system iyi.
Pc'yi acil değiştermem lazım Çünkü elimde patlaması yakın :( Olsun Sağlık olsun 2 sene böyle takılrım ilerisini para biriktirip görürüz Ölmez Sağ kalırsak :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sonuçta Para Havan Bana Gelmiyor Abi Anladım Alışkınım böyle şeylere Ama Yersiz tabi...
Bu arada dostum gtx 1660s ile rtx 2060s arasında ciddi fark var
Rtx 2060s alırsan daha mantıklı olur
Tabi ne yapacağına bağlı sadece render yapacaksan işlemciyede harcayabilirsin parayı

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

PC'yi acil değiştermem lazım Çünkü elimde patlaması yakın :( Olsun Sağlık olsun 2 sene böyle takılrım ilerisini para biriktirip görürüz Ölmez Sağ kalırsak :)
istedin gibi olsun :)))) hayirli olsun simdiden.

TuFFuRRY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Vlkn
Bu arada dostum gtx 1660s ile rtx 2060s arasında ciddi fark var
Rtx 2060s alırsan daha mantıklı olur
Tabi ne yapacağına bağlı sadece render yapacaksan işlemciyede harcayabilirsin parayı
Youtube,Twitch,Sony Vegas pro kullanıyorum Yetmez ise RTX2060s de alacak gücüm var fakat 1k monitör kullanıcam RTX kullnan arkadaşım 4 k mönitör var çoğunda 1k oynayacaksan Ekstra masraf demişlerdi

istedin gibi olsun :)))) hayirli olsun simdiden.
Çok Sağol Almanyadaymışsın :) Stalkladık seni kusura Bakma saygılar Sevgiler Benimde Hamburg'ta evim var birgün Beklerim ;)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Youtube,Twitch,Sony Vegas pro kullanıyorum Yetmez ise RTX2060s de alacak gücüm var fakat 1k monitör kullanıcam RTX kullnan arkadaşım 4 k mönitör var çoğunda 1k oynayacaksan Ekstra masraf demişlerdi

Çok Sağol Almanyadaymışsın :) Stalkladık seni kusura Bakma saygılar Sevgiler Benimde Hamburg'ta evim var birgün Beklerim ;)
Ama birde şu var gtx 1660s 2k ve 4k da yeterli performans vermeyebilir

Top Bottom