Rtx 2060 vs 5600xt??

öyle bi saçmalık söz konusu bile değil yok 1 ekran kartında grafikler güzel duruyomuş diğerinde kötü falan öyle bişey yok grafik ayarı hangisindeyse hepsinde aynı gözükür
yani korkmam gereken bir şey var mı anlayamadım? şimdi şöyle bir konu açtım bu sorun hakkında bir fikriniz var mı?

yani korkmam gereken bir şey var mı anlayamadım? şimdi şöyle bir konu açtım bu sorun hakkında bir fikriniz var mı?
Bazen oyundaki Anisotropic Filtering ayarı işlemez. O zaman ekran kartınızdan bu işlemi yapabilirsiniz.
- Sağ tıklamadan Radeon ayarlarına girin, oradan gaming sekmesinden oyunu şeçin ve göstermis olduğum yön bağımlı filtreleme modu'u etkinleştirin ve yan tarafta gelen seçenekten dilediğiniz kaliteyi ayarlayabilirsiniz.
Adsız.jpg

Bazen oyundaki Anisotropic Filtering ayarı işlemez. O zaman ekran kartınızdan bu işlemi yapabilirsiniz.
- Sağ tıklamadan Radeon ayarlarına girin, oradan gaming sekmesinden oyunu şeçin ve göstermis olduğum yön bağımlı filtreleme modu'u etkinleştirin ve yan tarafta gelen seçenekten dilediğiniz kaliteyi ayarlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
iyide bende ki böyle bir sorun değil ki

oyunun ilerisinin geç renderlanması veya bulanık olması sorun değilmi işte bu onun çözümü
hmm o zaman teşekkür ederim ama bende ki program böyle değil sizin sürümünüz nedir acaba?

Geri