Rtx 2070 super'e 650W Yeter mi?

Reaksiyon skoru
23
Rtx 2070 Super 650W 80 Plus güç kaynağı yeterli mi OC uygulamayacağım.

Evet, iyi bir 650 Watt'lık PSU iş görür. Bende de Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 SUPER var, 650 Watt'lık MWE White 650 ile kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok. PSU'nun modeli nedir?

Yeter ama psunun markası ve modeli de önemli

Alabiliyorsanız itopya'dan veya başka bir yerden Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'lı olan modelini alın, ondaki PSU daha iyi ve kasa daha fazla hava alıyor. O kasanın RGB olanını ve o PSU'yu kullanıyorum (MWE White 650), o çok daha iyi olur.

Alabiliyorsanız itopya'dan veya başka bir yerden Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'lı olan modelini alın, ondaki PSU daha iyi ve kasa daha fazla hava alıyor. O kasanın RGB olanını ve o PSU'yu kullanıyorum (MWE White 650), o çok daha iyi olur.
Hepsiburadadan Delta Rgb modelini düşünüyordum ama bi gözden geçiricem önerin için teşekkür ederim.

Hepsiburadadan Delta RGB modelini düşünüyordum ama bi gözden geçiricem önerin için teşekkür ederim.
Eyvallah, dediğimi yaparsanız her şekilde daha iyi olacak. Hem kasa daha fazla hava alacak hem de ileride anakart değiştirdiğiniz zaman 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç kablosu takabileceksiniz.

Eyvallah, dediğimi yaparsanız her şekilde daha iyi olacak. Hem kasa daha fazla hava alacak hem de ileride anakart değiştirdiğiniz zaman 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç kablosu takabileceksiniz.
Tamamdır gözden geçireceğim önerin için tekrar çok teşekkür ederim iyi akşamlar .

Geri