Merhabalar,
Sistemimde kullandığım MSI VENTUS RTX 2070S GP OC ekran kartım ile denediğim monitörlerde FPS düşüşlerinde ekran kararıp kararıp aydınlanıyor. (Bu süre 0.5sn gibi bir süre) Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba? Ve çözüme ulaşabildiniz mi?
Şu anki monitörüm: MSI OPTIX MAG271CQP (2K Monitör)
Daha önce Gamepower X40 ve LG 24'' 24GL600F Monitörlerde de denedim. Aynı şekilde sorun ile karşılaştım. MSI Afterburn programı yüklüydü, onu silince daha az yapmaya başladı
Ama yine FPS düşüşlerinde ekran flashlanıyor gibi oluyor. Görsel ekleyemedim çünkü kamerada çok belli olmuyor. Daha önce açılan konulara baktım fakat freesync problemi olan bi arkadaş yazmış, benim problemim öyle değil. Yabancı sitelerde araştırdım VA panel ile uyuşmazlığı var G-Sync'in yazmışlar ama herkes de böyle bir problem yaşamıyor :O
Şimdiden teşekkürler.
Sistemimde kullandığım MSI VENTUS RTX 2070S GP OC ekran kartım ile denediğim monitörlerde FPS düşüşlerinde ekran kararıp kararıp aydınlanıyor. (Bu süre 0.5sn gibi bir süre) Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba? Ve çözüme ulaşabildiniz mi?
Şu anki monitörüm: MSI OPTIX MAG271CQP (2K Monitör)
Daha önce Gamepower X40 ve LG 24'' 24GL600F Monitörlerde de denedim. Aynı şekilde sorun ile karşılaştım. MSI Afterburn programı yüklüydü, onu silince daha az yapmaya başladı
Şimdiden teşekkürler.