- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer nvidia nın açıkladığı fiyata gelirse düşünmeden alınır2080 i sallayın gitsin siz rtx 3070 i bekleyin deli bir kart hemde performansına göre uygun fiyatlı
Eğer nvidia nın açıkladığı fiyata gelirse düşünmeden alınır2080 i sallayın gitsin siz rtx 3070 i bekleyin deli bir kart hemde performansına göre uygun fiyatlı
asus msi gigabyte ı o fiyatlara beklemeyin onlar bir tık daha pahalı olacaktır nvidianın verdiği fiyat FE içinEğer nvidia nın açıkladığı fiyata gelirse düşünmeden alınır
Hocam sabır önemli.Elimde PC yok her geçen gün oyunsuz o yüzden hızlı almak istiyorum ama en kötü indirim bekleyeceğim galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde benim bütçem bu değildi monitör dahi 9k ya falan internetten alıcaktım ailem vatandan daha iyisini al biz karşılarız dediler o yüzden sıkıntı yok dediğim gibi istediğim indirimi mağazada yapmazlarsa KDV indirimi bekleyeceğim
Hocam nvidia beklesem içime kurt düşücek Amd de beklemek isteyeceğim ama Amd baya geç çıkartmak kasım gibi ilk geldiğinde pahalı olur mecburi Black friday i bekleyeceğim en iyisi Black friday de almak ya da indirin yakalamak gibi geliyorHocam sabır önemli.
2089 fiyatına 2080tidan daha iyi ve güncel bur kart alırsınız.