RTX 3000 SERİSİ BEKLENMELİMİ

RTX 3000 SERİSİ BEKLENMELİMİ ?

• Oy kullanan toplam üye
    14

warren_buffet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
ARKADAŞLAR MALUM DOLAR KURU YAPTIRIMLAR VİRÜS VS. ETKİSİ İLE FİYATLAR BAYAĞI BİR ARTIŞ İÇİNDE SİZCE DOLARI ELE ALARAK ŞUANDA YÜKSEK SEVİYELİ BİR EKRAN KARTI ALINMALI MI YOKSA BİR MÜDDET BEKLENİP RTX 3000 SERİSİNE GEÇİLMELİMİ DOLARI ARTIŞ?DÜŞÜŞ OLARAK ELE ALIRSANIZ SEVİNİRİM

bütçene göre karar vermeni öneririm eğer fazla bütçen yoksa bence bekleme al derim hem dolar artıyor hem de 3000 serisi kaliteli ve pahalı bir seri olacağını düşünüyorum

Ampere mimarisi gümbür gümbür geliyor. Bence çıkmasını bekle ona göre alırsın. 3000 serisi çıkınca 2000 serisinde ucuzlama olacak zaten.

PARA YÖNÜNDE ŞÜKÜR BİR SIKINTIM YOK O YÜZDEN ANKET OLUŞTURDUM ELE ALMANIZI TAVSİYE EDERİM

bütçe varsa beklenmeli tabi. çünkü çok yüksek olcak fiyatları

RTX 3000 serisi beklenmelidir. Fiyatlar Ampere mimarisinden dolayı uygun, dolardan dolayı yüksek olacak. Bir denge kurulabilir. Zaten RTX 3000 serisi yakında duyurulacak. O zaman daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.
Aynı zamanda AMD de "Big Navi" hamlesiyle (eylül ayında olması lazım ) ışın izleme destekli ekran kartlarını piyasaya sürecek.

Geri