MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Oc ile de beslemez ama yine de daha çok performans alırsınızPeki ben bu işleciye overclock yapsam rx 6600xt beslermi ?
Oc ile de beslemez ama yine de daha çok performans alırsınızPeki ben bu işleciye overclock yapsam rx 6600xt beslermi ?
Anladım teşekkürlerOc ile de beslemez ama yine de daha çok performans alırsınız
Peki ben bu işlemciye nasıl OC yapabilirim? Asus h110m-k anakart ile ?Oc ile de beslemez ama yine de daha çok performans alırsınız
Belki yapamayabilirsin ryzenlerde biliyorum da intellerde emin değilimPeki ben bu işlemciye nasıl OC yapabilirim? Asus h110m-k anakart ile ?
Tamam teşekkürlerBelki yapamayabilirsin ryzenlerde biliyorum da intellerde emin değilim
Benim merak ettiğim şey yüzde kaç darboğaz olur yani 30 40 FPS almam değilmi ?Belki yapamayabilirsin ryzenlerde biliyorum da intellerde emin değilim
Hayır almazsın kankaBenim merak ettiğim şey yüzde kaç darboğaz olur yani 30 40 FPS almam değilmi ?
Peki ortalama ne kadar FPS alırım 100+ olurmu ?Hayır almazsın kanka
Peki ortalama ne kadar FPS alırım 100+ olurmu ?
Biraz abartı cam kusura bakma ama 200 fln olursa ortalama tadından yenmezOlur olur
Peki birde %50 den fazla darboğaz yaparmıOlur olur
Yüzde 40 45 yaparBiraz abartı cam kusura bakma ama 200 fln olursa ortalama tadından yenmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki birde %50 den fazla darboğaz yaparmı
Anladım teşekkürler.Yüzde 40 45 yapar
pentium işlemciye overclock yapamazsinPeki ben bu işlemciye nasıl OC yapabilirim? Asus h110m-k anakart ile ?