Rtx 3050 mi 5050 mi?

emin olun vereceğiniz ~1700₺ farkın son kuruşuna kadar değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sepet indirimi ile 16.850₺'ye denk geliyor buda tercih edilebilir.

Amazon İncehesap satıcılı.
Bunu veya hepsiburada dakini al 5050 alınmaz.En dip ekran kartı

Çıkamam maalesef. Ve 5050 bence kötü değil neden bu kadar gömüyorsunuz anlamadım. Yepyeni teknoloji sonuçta Baya yüksek FPS Ler veriyor beni tatmin eder bence çünkü RX 470 den bu Ekran kartına geçicem düşün yani nasıl çağ atlayacağımı.
hangi oyunları oynamayı düşünüyosun

Dostum ben zaten normalde 3050 alıyordum 5050 al dediler 5050 alcam 5060 al diyorsunyz bu nereye kadar gidecek? Zaten Max 5050 ye çıkabildim.

hangi oyunları oynamayı düşünüyosun
FIFA valorant gta 5 rdr 2 last of us vb oyunlar

Amazon İncehesap satıcılı.
Bunu veya hepsiburada dakini al 5050 alınmaz.En dip ekran kartı
Para yetmiyor bütçe yok...

Dostum ben zaten normalde 3050 alıyordum 5050 al dediler 5050 alcam 5060 al diyorsunyz bu nereye kadar gidecek? Zaten Max 5050 ye çıkabildim.

FIFA valorant gta 5 rdr 2 last of us vb oyunlar

Para yetmiyor bütçe yok...
3050 yi hala iptal etmediysen iptal edip hazır gece indirimine girmişken 13K ya şunu al geç.

Ek olarak daha önce dediğim gibi ya hemen ya bütçen olduğunda işlemciyi i5 9400F yap ikinci eli 2000TL bandında zaten.

Bundan başka da kafa karışıklığına gerek yok forum her zaman daha iyisini al ister ama dediğinde haklısın.

Merhaba ben Rtx MSI ventus 2x gaming 3050 8 GB sipariş ettim. Ancak formda herkes 3050 çok kötü şöyle böyle dedi ve bana 2 ki daha köy 5050 al dediler bende onları dinledim iade edip 5050 Alicam ama formda önceki konulara baktım ve yine bazı kişiler çoğu hatta 5050 için çöp diyor almayın diyor 3050 yede aynısını yapıyorlar. Ozaman benim ne yapmam lazım? Bütçem zaten belli yani 3050 12 13 binlerde dolanıyor 5050de 14 15 binlerde. Sizce hangisi mantıklı ve güzel. Uzun ömürlü vb ve illaki sıfır alcam ikinci elle uğraşmak istemiyorum bu yazdıklarımda sıfır fiyatları
doğru söylemişler dediğin kartlar fp olarak çöp ki bence bütün xx50 ler öyle. ayrıca 2. elde de uğraşılacak bir şey yok 1-2 test isteyeceksin değerleri normalse herhangi bir sorun olmadan kullanabiliyorsun. sıfır alacaksanda bari biraz daha bütçeyi arttırıp 5060 yada9060xt bak onlar enazından parasının hakkını veriyor
3050 gerçekten kötü bir kart o konuda doğru bir seçim yapmışsın ve eğer paran yetiyorsa 5060 alınabilir ama yinede 5050 kesinlikle kötü değil. (I would absolutely kill you if you ever do something like that right?)

15k verip 3050 almak..

Çıkamam maalesef. Ve 5050 bence kötü değil neden bu kadar gömüyorsunuz anlamadım. Yepyeni teknoloji sonuçta Baya yüksek FPS Ler veriyor beni tatmin eder bence çünkü RX 470 den bu Ekran kartına geçicem düşün yani nasıl çağ atlayacağımı.
baya yüksek fps dediğin kart 1080p ultrada yeni oyunlarda 50fps civarı takılmakta ne yazık ki

Çok kasmaya gerek yok bütçen neye yetiyorsa onu almanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,994
Üyeler
187,912
Son üye
Saver
Geri