Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Çünkü en çok o iki kartta vardı o hata .10-15 FPS
MSİ RX570
Çünkü en çok o iki kartta vardı o hata .10-15 FPS
MSİ RX570
Kanka o kartlarda sıkıntı vardı zaten. Şuan RX 6000 serisinde sıkıntı yok resmen.10-15 FPS
MSİ RX570
Kanka o kartlarda sıkıntı vardı zaten. Şuan RX 6000 serisinde sıkıntı yok resmen.
Çünkü en çok o iki kartta vardı o hata .
Valla bizim arkadaşta da msı 5700xt var.Kanka o kartlarda sıkıntı vardı zaten. Şuan RX 6000 serisinde sıkıntı yok resmen.
Sıfır bulamadım ben 3050 almayı düşünüyorum şu aralar 6200 altı hiç görmedim. Link var mı bildiğiniz ?RTX 3050 6200 TL altında bulunabiliyor. Kısacası fiyati düşürmek istiyorsanız farklı marka RTX 3050 alabilirsiniz. Ve arada ki performans farkı fiyata farkına değmez.
Rtx 2060Eski ekran kartım ayıplı mal olduğu için ayıp oranında bedel farkı ile aşağıdaki modellerden ikisinden birini alacağım fiyatına göre hangisi mantıklı olur? Geleceğe dönük olması, oyun performansı, soğutma performansı olarak hangi model daha iyidir?
MSİ RTX 2060 VENTUS 12GB OC 7940TL fiyata alacağım.
MSİ RTX 3050 GAMING X 8GB tahminimce bu kartı da 7500TL civarı fiyata alabileceğim.
Lütfen AMD kart önerisinde bulunmayın WattMan hatasından başım ağrıdı artık.
Kanka evet öyle baya sıkıntılı o seriler driver konusunda ama RX 6000 serisinde öyle sıkıntılar yok. Bir sadece coil whine var o da Nvidia ve AMD tarafında da oluyor.Valla bizim arkadaşta da msı 5700xt var.
Çok çekti bu hatadan.
Satıp illa nvidia alacağım diyor.
Normalde çok büyük Amd fanıdır ama Nvidia fanı oldu
3060ti mi?RTX 2060 daha iyi ikisi arasında
Ama AMD kartlarında o kadar WattMann hatası olmuyor eskisi kadar. Al demiyorum ama biraz araştırmanı öneririm çünkü RX 6600 XT gücü RTX 3060 dan %15 daha güçlü OC yapınca RX 6650 XT'yi yakalıyor yani RTX 3060 Tİ'a geliyor.
Valla bizim arkadaşta da msı 5700xt var.
Çok çekti bu hatadan.
Satıp illa nvidia alacağım diyor.
Normalde çok büyük Amd fanıdır ama Nvidia fanı oldu
CoilWhine her elektronik parçada olabiliyor zaten ekran kartlarında genelde yüksek fpslerde görülüyor.Kanka evet öyle baya sıkıntılı o seriler driver konusunda ama RX 6000 serisinde öyle sıkıntılar yok. Bir sadece coil whine var o da Nvidia ve AMD tarafında da oluyor.
Kesinlikle 2060Eski ekran kartım ayıplı mal olduğu için ayıp oranında bedel farkı ile aşağıdaki modellerden ikisinden birini alacağım fiyatına göre hangisi mantıklı olur? Geleceğe dönük olması, oyun performansı, soğutma performansı olarak hangi model daha iyidir?
MSİ RTX 3050 GAMING X 8GB tahminimce bu kartı da 7500TL civarı fiyata alabileceğim.
aynı ikilemdeyim 2060 daha iyi ama arada 3 yıl fark varEski ekran kartım ayıplı mal olduğu için ayıp oranında bedel farkı ile aşağıdaki modellerden ikisinden birini alacağım fiyatına göre hangisi mantıklı olur? Geleceğe dönük olması, oyun performansı, soğutma performansı olarak hangi model daha iyidir?
aynı ikilemdeyim 2060 daha iyi ama arada 3 yıl fark var