Neler Yeni

Rtx 3050 sıcaklık sorunu

Ardaa02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Wayland
Şimdi agalar bi sorum olcak yaklasık 2hafta önce pc topladım her şey çok iyi bi sıkıntı yoktu can sıkıntısından bi ekran kartı ne kadar kullanıyo diye bakayım dedim %6 kullanım sıcaklık ise 60derece idi arkada oyun vb hiçbisey acık değil tavsiyeniz varmı ne yapmalıyım

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Şimdi agalar bi sorum olcak yaklasık 2hafta önce pc topladım her şey çok iyi bi sıkıntı yoktu can sıkıntısından bi ekran kartı ne kadar kullanıyo diye bakayım dedim %6 kullanım sıcaklık ise 60derece idi arkada oyun vb hiçbisey acık değil tavsiyeniz varmı ne yapmalıyım
Hocam ekran kartı modelini belirtebilirmisiniz ?

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Kartta zero RPM özelliği varsa normal, 60 dereceye kadar fanları çalıştırmıyordur. MSI afterburner gibi bi programdan fan ayarlarına bakabilirsin. boştayken serin olmasını istiyorsan 50 derece altında fanları en yavaş hıza alman yeterli olur. hem ses gelmez hem de serin kalırlar

Ardaa02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Wayland
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ekran kartı modelini belirtebilirmisiniz ?
Gigabyte

Kartta zero RPM özelliği varsa normal, 60 dereceye kadar fanları çalıştırmıyordur. MSI afterburner gibi bi programdan fan ayarlarına bakabilirsin. boştayken serin olmasını istiyorsan 50 derece altında fanları en yavaş hıza alman yeterli olur. hem ses gelmez hem de serin kalırlar
Tam olarak nasıl ayarlayabilirim bilmiyorumda bu arada 60dereceye kadar çalısmama olayi yok arkada hiç bise acik degil ona ragmen 60derece gozukuyo

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Gigabyte

Gigabyte

Tam olarak nasıl ayarlayabilirim bilmiyorumda bu arada 60dereceye kadar çalısmama olayi yok arkada hiç bise acik degil ona ragmen 60derece gozukuyo
Hocam gigabyte'da modeli ne

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Gigabyte

Gigabyte

MSI Afterburner yükleyip hem kontrol edebilirsin hem de fan hızlarını kendin ayarlayabilirsin

Ardaa02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Wayland
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom