RTX 2060 aldım geçen Cumayı Cumartesiye bağlayan gece. Şuan İstanbula gelmiş uçak ile. 1/2 hafta arasında geliyor. Bu hafta gelirse tam 1 haftada gelmiş olacak.1 ay gelme süresi var ama hocam
amazonda tahmini teslimat süresi nisan diyor çünküGaranti davasına takılan biriyseniz vazgeçmeyin. Yurtdışı garanti işleri daha sancılı olabilir lakin Amazon TR kendisi ilgileneceğini de belirtiyor. Arada 3050 ile fark hafife alınmayacak kadar olduğu da bir gerçek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTX 2060 aldım geçen Cumayı Cumartesiye bağlayan gece. Şuan İstanbula gelmiş uçak ile. 1/2 hafta arasında geliyor. Bu hafta gelirse tam 1 haftada gelmiş olacak.
vergisizi fiyatı iade ediliyor. derken hocamRX 6600 fiyatı güzeldi 6750 TL, güçlü bir kart zaten RTX 3050'ye göre. Amazon Almanya'dan bir kart almıştım eğer ürün stokta ise iki hafta sonra geliyor bende de öyle olmuştu. Tahmini teslim süresi de 1 ay sonrası yazıyordu. Türkiye garantisi yok sadece 2 yıl Amazon garantisi var. Sadece ürünün vergisizi fiyatı iade ediliyor.
Diyelim ki kartın fiyatı vergi, kargo her şey dahil 6750 TL. Eğer garantisi bitmediyse ve karta bir şey olursa Amazon ile iletişime geçiyorsunuz onlarda sadece kartın vergisiz ve kargo fiyatı dahil olmayan ücreti iade ediyorlar. Vergi ve kargo fiyatı genelde 1000 TL civarı olur. Yani iade edilen tutar 5750 TL olur.vergisizi fiyatı iade ediliyor. derken hocam