Skynel
80+ Gold
Dahası
Qp bilişimde tekli satılmıyor.knk İncehesap ve QP bilişim sitesindede var
Qp bilişimde tekli satılmıyor.knk İncehesap ve QP bilişim sitesindede var
Biliyorum ben de takip ediyorum rtx 3000 stok takip yerini. Sadece başka marka açtı mı gece on siparişe diye sordum da şimdi baktım açmamış sanırım yoksa atarlardı dh foruma.Yok hocam Asus tufı iptal ettim ben.
itopya linkini atar mısın?Şu an İtopya ve Gamegaraj'da buldum satışta yok ama. Bazıları Amazon'dan almış sanırım.
gamegarajda daQp bilişimde tekli satılmıyor.
knk rtx 30 takip yeri neresi herhangi bir linki varsa atar mısınBiliyorum ben de takip ediyorum rtx 3000 stok takip yerini. Sadece başka marka açtı mı gece on siparişe diye sordum da şimdi baktım açmamış sanırım yoksa atarlardı dh foruma.
Donanım haber de konu olarak mevcut Googlea aratirsan bulabilirsinitopya linkini atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamegarajda da
knk rtx 30 takip yeri neresi herhangi bir linki varsa atar mısın
eyvDonanım haber de konu olarak mevcut Googlea aratirsan bulabilirsin
itopya linkini atar mısın?
gamegarajda da
knk rtx 30 takip yeri neresi herhangi bir linki varsa atar mısın
Ben max 4.5k olcak dedim her konudaBen demedim mi olum 3.5-5.5k arası olacak diye.
Gamegaraj biraz daha bolluk olur dedi ama tam belli değil sanırımStok durum bilen var mı ?
Rtx 3060 konusunda
Banka kartı mi kredi kartı mi kaydedelim kartlara. Visa MasterCard farkeder miAmazon.co.uk
İngiltereden
farketmez benceBanka kartı mi kredi kartı mi kaydedelim kartlara. Visa MasterCard farkeder mi
Fiyat konusunda bir fikrin var mıGIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N3060GAMING OC-12GD ITOPYA'da.www.itopya.comPalit RTX3060 DUAL OC 12GB 192Bit GDDR6(LHR) - Game Garaj
Nvidia RTX3000 serisi ekran kartları GameGaraj da ! Web sitemizi takip edin, Şubat ayı sonunda Palit RTX3060 DUAL OC 12GB 192Bit GDDR6 ekran kartına sizde dünya ile aynı anda sahip olun.www.gamegaraj.com
7KFiyat konusunda bir fikrin var mı
4.5K diyenler var anlamadım..