- Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki ileri bir tarihte aciklarlar. Belli degil.Neden duyurulmadı
Belki ileri bir tarihte aciklarlar. Belli degil.Neden duyurulmadı
Aslında toplanabilir itopyada pintipandanın sistemi 9 küsürdü ve 3060ti içeriyordu beklersen yapılır bide boş kasa ve monitör hariç diyosun anladığım kadarıylasizce 9k ya 3060 toplanmaz mı ? sadece kasa monitör var
Çıkacağı zaman;Çıkacağı zamanki haberlere bakarsan eğer ps5 e 4000 TL diyordu herkes ülkedeki satışı da 8500 civarı oldu euronun şu anki haline değil o zamankine bakmalısın
O zaman toplanabilir şu an çok sıkıntılar var stoklarda beklemek lazım.yanlış yazmışım pardon sadece kasa monitör aldım
Bende aynısını söylüyorum işte ben en az sayıları söyledim. İstediğin siteyi satıcıyı örnek ver bu %10 luk kâr en az 15 20 çıkar herkes dediğin gibi fırsatçı yani 6k olmasada ben en az 4.5k diyorum 4k dan ucuz olma ihtimali zaten yok o hayale kapılan varsa unutsun. Onun uzayda olasılığı yok.Dostum ben fiyat normal demedim ki. Yaptığın hesaba göre RTX 3060 Ti'ın da ülkemizde vergiler dahil, satıcı payı olmadan 4250 TL oluyor. Satıcılar stok az diyerek fiyatları yükseltiyor.
hayır kasay sıfırdan toplayacağım ama monitorum var monitor almayacağımAslında toplanabilir itopyada pintipandanın sistemi 9 küsürdü ve 3060ti içeriyordu beklersen yapılır bide boş kasa ve monitör hariç diyosun anladığım kadarıyla
halısın dostum stoklar yok bakıyorum da gt 710 lar falan varO zaman toplanabilir şu an çok sıkıntılar var stoklarda beklemek lazım.
Toplanır her turlu. Dolarin ve piyasanin bolluguna bagli olarak toplanir tabii ki.hayır kasay sıfırdan toplayacağım ama monitorum var monitor almayacağım
6000 tamam da ürünün kendisinden fazla vergi konması çok çirkin gerçekten arabalardaki 3 kat vergi olayından bahsetmeyelim bile çıkamayız buradanÇıkacağı zaman;
Haziran ayı hocam, bu ayda euro 7.7-7.8 imiş. Böyle söylentiler her zaman vardır fakat adı üstünde "söylenti". Onlara inananlar üzüldüler, o zaman gümrük vergisi %20 idi gerçi oralardan kurtarırdık fakat yine de 6000'den aşağı çıkamayacağı belliydi
Degil dostum tabii ki. 330dolar+kartın sogutmasini yapan firma+vergiler(3 tane var diye hatirliyorum)+satici karıinşallah vergiler dahildir 330 dolara allahım nolur