Neler Yeni

Rtx 3060 gaming z trio işlemci önerisi darboğaz olmasını istemiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam işlemciye 8k gibi bir bütçe ayırıyorsanız. ekran kartı daha iyi seçilebiir. Sizin tam bütçeniz nedir sistem için?

kedimiav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kedimiav
İstiyosan bütçe söyle sistem önerilsin direkt
Olabilir ama hazır almam toplama deneyeceğim ilk defa birkaç tanıdığımda var o şekilde denerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle değil yani anakart da önemli bir parça olduğu için daha karar vermemiş olman şaşırttı
İlk defa pc topluyorum dostum ekonomiden bazı parçaları şimdi bazı parçaları 1 ay sonra fln alacağım ondan böyle.

Hocam işlemciye 8k gibi bir bütçe ayırıyorsanız. ekran kartı daha iyi seçilebiir. Sizin tam bütçeniz nedir sistem için?
kasa ve monitor için maksimum 40-50 bin (ekran kartı 8 gb almayacağım)

fishybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can Arun
İlgilendiği Kategoriler
James Donkey ürünlerine normalden daha fazla takıntılı
Steam
fishybey
Facebook
canarunbne
Discord
fishybey
Reddit
mrcanarun
AMD tercih edebilirsin. Tabii işlemci soketine de bağlı bir olay ama 5000 serisi Ryzenler kullanmanı öneririm. 5 5600 olabilir. Ryzen 7'nin 5000 serisi işlemcilerden bir tanesini tercih edebilirsin. Ve 3060 almanı çok önermem. 2. elden mining yapılmamış 3070 Tİ ya da 3080 alabilirsin. Ama çok fazla bütçen yoksa iyi bir tercih yapmışsın. Render ile uğraşıyorsan 3060 az gelecektir.

kedimiav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kedimiav
AMD tercih edebilirsin. Tabii işlemci soketine de bağlı bir olay ama 5000 serisi Ryzenler kullanmanı öneririm. 5 5600 olabilir. Ryzen 7'nin 5000 serisi işlemcilerden bir tanesini tercih edebilirsin. Ve 3060 almanı çok önermem. 2. elden mining yapılmamış 3070 Tİ ya da 3080 alabilirsin. Ama çok fazla bütçen yoksa iyi bir tercih yapmışsın. Render ile uğraşıyorsan 3060 az gelecektir.
2. El maalesef alamam günümüzde çıkan çogu ekran kartı 8 gb yeterli olur mu bilemediğimden 8 den fazla tercih ediyorum.

fishybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can Arun
İlgilendiği Kategoriler
Steam
fishybey
Facebook
canarunbne
Discord
fishybey
Reddit
mrcanarun
2. El maalesef alamam günümüzde çıkan çogu ekran kartı 8 gb yeterli olur mu bilemediğimden 8 den fazla tercih ediyorum.
Eğer yeni nesil oyunlar oynayacaksan en az 10 gb tercih etmelisin. Ama eğer FPS oyunlarını oynayacaksan iyi bir işlemciyle beraber 8gb tercih etmende sıkıntı yok. Sana ultra ayarlarda çok çok yetecektir

kedimiav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
kedimiav
Eğer yeni nesil oyunlar oynayacaksan en az 10 gb tercih etmelisin. Ama eğer FPS oyunlarını oynayacaksan iyi bir işlemciyle beraber 8gb tercih etmende sıkıntı yok. Sana ultra ayarlarda çok çok yetecektir
Sadece fps oynamiyorum hikaye oynuyorum,açık dünya vb.

fishybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can Arun
İlgilendiği Kategoriler
Steam
fishybey
Facebook
canarunbne
Discord
fishybey
Reddit
mrcanarun
Render da çok az gelecektir ama oyun performansı gayet iyi. En iyi 3060 bile denebilir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olabilir ama hazır almam toplama deneyeceğim ilk defa birkaç tanıdığımda var o şekilde denerim.

İlk defa pc topluyorum dostum ekonomiden bazı parçaları şimdi bazı parçaları 1 ay sonra fln alacağım ondan böyle.

kasa ve monitor için maksimum 40-50 bin (ekran kartı 8 gb almayacağım)
4070 çıkar bu bütçede, siz yeni konu açın en iyisi, bizler yardımcı olalım size.

Top Bottom