Rtx 3060 güvenli overclock eth mining

Kanka bir şey sorucam ben günde normalde 0.00200 kazıyorum ancak bu 2 gündür mhs sabit hatta 41 den 49a çıkmasına rağmen 0.00140 eth kazdım neden kazdıgım eth düşüyor? @55superx sende bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela eth fiyatı arttı o yüzden mi
Kazım zorluğuna göre sürekli değişiyor o

Senin OC ayarların ne ? MSI Afterburnerdaki ?
-191 core
+1249 memory
65 power
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben bunu zarar marar gelir diye korkup yapmıyordum len 5 derece daha ısınıyomuş ve yüzde 30 daha çok elektrik yiyordu ve yüzde 20 daha yavaş kazıyormuşuum:)

Tabikide biz yapıyorsak bir bildiğimiz var :) 190 watt dan 110 watt a indiriyoruz böylece 30 gün düşünüldüğünde 3te1 daha az fatura oluyor.

Tabikide biz yapıyorsak bir bildiğimiz var :) 190 watt dan 110 watt a indiriyoruz böylece 30 gün düşünüldüğünde 3te1 daha az fatura oluyor.
Kanka bu gün Bi hata verdi sistem
Warn: connection with pool timed out diye sonra 10 saniye sonra tekrar deniyor dedi 2 kez düzeldi neden oluyor

Kanka bu gün Bi hata verdi sistem
Warn: connection with pool timed out diye sonra 10 saniye sonra tekrar deniyor dedi 2 kez düzeldi neden oluyor
Internetle alakalı sorun olmuş düzelmiş. Önemli birsey değil

Internetle alakalı sorun olmuş düzelmiş. Önemli birsey değil
Bir de hani diyorlar ya etherminer havuzunda yeni güncellem ile her ayın 28inde ödenicek diye benim şuan 0.01 oldu 14 gün sonra mı gelir yoksa taaa haziran 28 de mi? Ve payouts 11 gün sonra diyor hangisi doğru?

Son düzenleme:
Normalde 14 günde yatıyordu ama bu ay sonu politika değiştireceklermis. Tam bilmiyorum ama tahminimce bu ay sonu yatırırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,341
Üyeler
187,660
Son üye
sefler06
Geri