Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım ancak bütçem elvermediği için monitör alamadım şimdilik, o sebeple HDMI to VGA dönüştürücü aldım.
Kaliteli olması için Mcdodo firmasının şu ürününü aldım;
www.trendyol.com
Kabloyu 2 farklı bilgisayarda 2 farklı monitörle denedim yani toplamda 4 farklı kombinasyon yaptım ancak hepsinde şu sonucu aldım; ekrana görüntü geliyor fakat görüntü karanlık siyah bir görüntü. Acaba driver ile mi alakalı, çözünürlük ile mi alakalı bir ayar yapmak gerekiyor mu? Benzer şekilde forumda gördüm dönüştürücü kullanarak siyah ekran hatası alanlar olmuş ancak bir çözüm yazılmamış. Acil yardıma ihtiyacım var ona göre iade edeceğim.
Kaliteli olması için Mcdodo firmasının şu ürününü aldım;
Mcdodo Hdmı To Vga Dönüştürücü Kablo 2 Mt Ca-7770 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mcdodo Hdmı To Vga Dönüştürücü Kablo 2 Mt Ca-7770 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kabloyu 2 farklı bilgisayarda 2 farklı monitörle denedim yani toplamda 4 farklı kombinasyon yaptım ancak hepsinde şu sonucu aldım; ekrana görüntü geliyor fakat görüntü karanlık siyah bir görüntü. Acaba driver ile mi alakalı, çözünürlük ile mi alakalı bir ayar yapmak gerekiyor mu? Benzer şekilde forumda gördüm dönüştürücü kullanarak siyah ekran hatası alanlar olmuş ancak bir çözüm yazılmamış. Acil yardıma ihtiyacım var ona göre iade edeceğim.