Yardım RTX 3060 HDMI to VGA Çalışmıyor

semre57

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım ancak bütçem elvermediği için monitör alamadım şimdilik, o sebeple HDMI to VGA dönüştürücü aldım.

Kaliteli olması için Mcdodo firmasının şu ürününü aldım;

Kabloyu 2 farklı bilgisayarda 2 farklı monitörle denedim yani toplamda 4 farklı kombinasyon yaptım ancak hepsinde şu sonucu aldım; ekrana görüntü geliyor fakat görüntü karanlık siyah bir görüntü. Acaba driver ile mi alakalı, çözünürlük ile mi alakalı bir ayar yapmak gerekiyor mu? Benzer şekilde forumda gördüm dönüştürücü kullanarak siyah ekran hatası alanlar olmuş ancak bir çözüm yazılmamış. Acil yardıma ihtiyacım var ona göre iade edeceğim.

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım ancak bütçem elvermediği için monitör alamadım şimdilik, o sebeple HDMI to VGA dönüştürücü aldım.

Kaliteli olması için Mcdodo firmasının şu ürününü aldım;

Kabloyu 2 farklı bilgisayarda 2 farklı monitörle denedim yani toplamda 4 farklı kombinasyon yaptım ancak hepsinde şu sonucu aldım; ekrana görüntü geliyor fakat görüntü karanlık siyah bir görüntü. Acaba driver ile mi alakalı, çözünürlük ile mi alakalı bir ayar yapmak gerekiyor mu? Benzer şekilde forumda gördüm dönüştürücü kullanarak siyah ekran hatası alanlar olmuş ancak bir çözüm yazılmamış. Acil yardıma ihtiyacım var ona göre iade edeceğim.
televizyona hdm ile bağlayıp denedinmi

televizyona hdm ile bağlayıp denedinmi
Kasaların ikisi de televizyonda HDMI ile çalışıyor. Monitörlerin ikisi de standart VGA kabloları ile çalışıyor. Ancak kasa ile monitörlerden bu kablo ile görüntü alamadım. Yani ekrana hiç bir görüntü gelmese anlarım bozuk derim ama siyah karanlık bir görüntü geliyor. En güncel driverlar kurulu eski sürümlere mi geçeyim BIOS'tan bir ayar mı yapmam lazım hiç bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri