Neler Yeni

RTX 3060 için 1080p mi 2K mı daha uygun?

Buvtez

80+
Reaksiyon skoru
26
Sorum gayet net arkadaşlar
İsteğim 27 inç 2 k ips bir monitör
Ama 2k fazla derseniz 1080p 24 inç ips bir monitör tercih edeceğim.

1080p için birebirdir ama 2k alsan da akar

D
Sistem tam olarak nedir hocam sistemi yazarsanız yardımcı olalım.
Daha belli değil ama ileri de yurt dışına çıkacağımdan 3090 lı bir sistem kurarım dedim ve türkiye de pc almaktan vazgeçmiştim ama sonra orta seviye bir sistem kurmak mantıklı geldi maksadım çok eski oyunlardan başlayıp günümüz oyunlarının hepsini fullemek bu oyunların arasında co op oyunlar da olduğundan çok beklemek istemiyorum

RTX içeren oyunları DLSS performans olsa da bir çoğunu 60 kare üzerinde açmakta zorluk çekebilir gibi.
Ama bunu 2021-22 oyunları için diyorum misal Watch Dogs Legion ve Dying Light 2'de bizzat deneyimledim.

RTX içeren oyunları DLSS performans olsa da bir çoğunu 60 kare üzerinde açmakta zorluk çekebilir gibi.
Ama bunu 2021-22 oyunları için diyorum misal Watch Dogs Legion ve Dying Light 2'de bizzat deneyimledim.
Şahsen kendim kullanıyorum.
Cp2077 de 3060+R5 3600 ile RTX kapalı, DLSS kalite modunda 80fps alıyorum.
RTX + DLSS otomatikte +60 alınabiliyor.

2k'da o değerler nasıl alınabiliyor bilmiyorum çünkü dlss ultra performans moduna almadan psycho ayarlarda 60 fps göremedim bile.

Ayrıca belirttiğim gibi ben 2021-22 oyunlarından bahsediyorum, CP 2077 2020'de çıktı. ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüğünüz gibi ancak ultra performansta o değerleri veriyor.
Her ne kadar patch gelmiş olsa da video biraz eski kalsa herhangi bir patch bu denli performans farkını zaten yaratmaz hocam yanlışınız var gibi gözüküyor düzeltmek istedim.

2k'da o değerler nasıl alınabiliyor bilmiyorum çünkü dlss ultra performans moduna almadan psycho ayarlarda 60 fps göremedim bile.

Ayrıca belirttiğim gibi ben 2021-22 oyunlarından bahsediyorum, CP 2077 2020'de çıktı. ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüğünüz gibi ancak ultra performansta o değerleri veriyor.
Her ne kadar patch gelmiş olsa da video biraz eski kalsa herhangi bir patch bu denli performans farkını zaten yaratmaz hocam yanlışınız var gibi gözüküyor düzeltmek istedim.

Ben RTX kapalı olarak dedim ve her şey ultrada değil. Nvidia 3000 serisi için önerilen ayarı kullanıyorum çoğu ultra 1-2 şey kapalı sadece.

Ek olarak testi 1 hafta önce en son sürümde yaptım.

Geri