Neler Yeni

RTX 3060 için mining önlemi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
NVIDIA böyle bir duyuru yapmış mı ki, nereden biliyor bu site de duyuruyor anlamadım. Gerçi NVIDIA'nın böyle bir duyurusu var mı diye henüz araştırmadım. İnşallah doğrudur.

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
:D miningciler 3060 almayın zararlı cikarsiniz demedi demeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hash oranları yarıya indi ve madencileri satın almaya daha az eğilimli hale getirdi.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Yani bu adamların işine gelmiyormu anlam vermedim pek açıkcası ortaya ürünü atıyorlar hemen satılıyor tükeniyor. Amaç oyuncuları mutlu etmekse teşekkür ediyoruz ne diyelim.

alake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Bilal Yalçın
Puahah ohhhh çok güzel olmuş

Dambıldor

80+ Silver
Yani bu adamların işine gelmiyormu anlam vermedim pek açıkcası ortaya ürünü atıyorlar hemen satılıyor tükeniyor. Amaç oyuncuları mutlu etmekse teşekkür ediyoruz ne diyelim.
hayır birde dalga geçer gibi karta 12gb vram koyup sonra sınırlama koymak çalım atıyolar miningcilere herhalde

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
firmalara sürekli arızalı bozulmuş rtx gelirse firma ne yapacak 3 yıl garantili diye tamirmi etmek zorunda tamirde olmuyorsa ya yenisini yollucak yada para iadesi bu yüzden madencilik için kullanılmaz hale getiriyorlar.
er yada geç satılcak oyuncular için en doğrusunu düşünüyor kendisi için.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
hayır birde dalga geçer gibi karta 12gb vram koyup sonra sınırlama koymak çalım atıyolar miningcilere herhalde
Dimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

firmalara sürekli arızalı bozulmuş rtx gelirse firma ne yapacak 3 yıl garantili diye tamirmi etmek zorunda tamirde olmuyorsa ya yenisini yollucak yada para iadesi bu yüzden madencilik için kullanılmaz hale getiriyorlar.
Hocam bilerek ve istenerek limitleri zorlanıp arızaya imkan vermeyle kullanılmış bi kartı tamir etmek zorundalar mı ? Her türlü tamir edildiğini bilmiyordum ücret almaları lazım bence.

Dambıldor

80+ Silver
eğer kart miningden ölmüş ise yenisi yollanmaz anlaşılır zaten. Ama normal sıkıntı çıkarırsa bunun minigle alakası yok oyun oynarken de sıkıntı çıkabilirdi o yüzden bir şey değiştiğini sanmıyorum nvidia açıklama yapmadığı sürece her şeye inanmamak gerek

Top Bottom