quartle
80+ Gold
dostum sen lütfen kendin parça seçimi yapmaBU AMD NİN GALİBA AMA BEN FAZLA SEVMİYORUM BENDE İNTEL CORE İ5-10400F BUNU DEĞİŞTİRCEM ACABA SIKINTI YAPARMI
dostum sen lütfen kendin parça seçimi yapmaBU AMD NİN GALİBA AMA BEN FAZLA SEVMİYORUM BENDE İNTEL CORE İ5-10400F BUNU DEĞİŞTİRCEM ACABA SIKINTI YAPARMI
Sadece işlemci bütçesi o kadar ise 7800x3d al en güçlü oyun işlemcisi.RTX 3060 12 GB 192 BİT Bİ EKRAN KARTI ALDIM BUNUN İÇİN İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİSİ
VALLA ORASI ÖYLE BİLGİSAYARLA ARAM HİÇ YOKdostum sen lütfen kendin parça seçimi yapma![]()
sana tavsiyemi tekrar söylüyorum ekran kartını iade edebiliyorsan et hazır sisteme yönel ya da burda yeni sistem kuralımVALLA ORASI ÖYLE BİLGİSAYARLA ARAM HİÇ YOK
BENİM HAZIR SİSTEM ALCAK TOPLU BÜTÇEM YOK REİS : ) TAKSİTLE ALCAMsana tavsiyemi tekrar söylüyorum ekran kartını iade edebiliyorsan et hazır sisteme yönel ya da burda yeni sistem kuralım
taksitle hazır sistem al o zaman.BENİM HAZIR SİSTEM ALCAK TOPLU BÜTÇEM YOK REİS : ) TAKSİTLE ALCAM
zaten 10bine 3060 almısısn üstüne 5k daha koyup sıfır rx6600 hazır sistem alabilirdinBENİM HAZIR SİSTEM ALCAK TOPLU BÜTÇEM YOK REİS : ) TAKSİTLE ALCAM