Neler Yeni

rtx 3060 laptop düşük fps

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
kral siz nasıl memursunuz niye maaşınız o kadar düşük ben özel sektörde çalışıyorum Düzce gibi bir yerde 8k alıyorum firma böyle kurumsal bir yer de değil. sizi törpülüyorlar heralde anlamadım
He aynen knk, lise mezunu İkm maaşi alıyorum günden güne eriyor valla, ayda 170 saat çalışıyorum

Senfonist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Şeyhnus aslan
garantı bozulmaz ıcını acıp ram takvıyesı yapabılırsın hatta arkadasımda aynı ramden mecvut o 32gb yaptı laptoıbunu 8gb ram bosa cıktı makul fıyattan ıstersenız sıze satabılırız
Ben alırım kimseye satmadiysa

NightRose

80+ Bronze
He aynen knk, lise mezunu İkm maaşi alıyorum günden güne eriyor valla, ayda 170 saat çalışıyorum
ben ayda 225 saat çalışıyorum ancak sizin 24 saat çalışmanız falan var sanırım ondan fark çıkıyor sonra istirahat vardır. ama maaş yine de düşük en düşük memur maaşı 9k falan oldu diyorlardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
ben ayda 225 saat çalışıyorum ancak sizin 24 saat çalışmanız falan var sanırım ondan fark çıkıyor sonra istirahat vardır. ama maaş yine de düşük en düşük memur maaşı 9k falan oldu diyorlardı
O kadrolu için knk biz sozleşmeliyiz bizde vardiya var 4gunluk periyotda çalışıyoruz 12saat sabah sonraki gün de 12 saat gece 2gun istirah

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Ben alırım kimseye satmadiysa
tammadır yorumu begen fıyatı haber edeyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahahha aynen knk 1 aylık ben memurum ben bile 8900 alıyorum az degil 7k

Tamam öyle ama günlük kullanıcı için bunun pekte önemi yok ha adam profesyonel ise gitsin alsın i7 li leptop u adam sadece oyun oynamak ve internette takılmak için alacaksa o yeterli dedim r5 ile i7 yi kiyaslayacak değilim tabii ki her türlü ezer geçer i7
neden yeterlı olsun kardesım iyisini alabılecekken neden idarelik olanını alsın

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Nvidia denetim masasında seçili ekran kartının 3060 olduğunu kontrol edin. Otomatik seçte ise işlemcinin grafik birimini kullanıyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talha Çankal
gpu çalıışıyor hocam altta öyle gösteriyor en azından Halo infinitide 20 30 fps alıyorum dead cells gibi düşük sistem istiyen bir oyunda bile 70 fps alıyorum
GPU 0 ve gpu 1 olarak gösterir (sayılar değişebilir) dahili ekran kartı ve normal ekran kartını ayırır bilgisayar bakın fotoğrafa bilgisayarda bir adet dahili var işlemci yönlendiriyo onu eğer oyunlara girerken de açık kalıyosa fps sorunu olabilir.
1671541740173.png
Arkadaşım vardı öyle çünkü işlemciyi kullanıyor sadece pc ekran kartını kullanmıyordu.

OBIWAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Suat
Hocam dahili grafiği tümdenmi kapatmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
tammadır yorumu begen fıyatı haber edeyım

neden yeterlı olsun kardesım iyisini alabılecekken neden idarelik olanını alsın
Yav parası varsa alsın kardeşim son söz onda

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Ayarları fulleyin eğer dusukteyse. Şarja takılı bir şekilde cihaz performans modunda iken açın. Oyun modunu aktif edin. Suruculerinizin (özellikle onboard ekran kartı sürücüsünün) güncel olduğundan emin olun. Sıcaklıkları ve kullanımları kontrol edin, çözünürlüğü maksimuma alın. Bu dediklerimi yaptıktan sonra durum devam ederse bir destek ile konuşun. 70fps normal değil. MUX kapalıyken 120 130 alması gerek bence.

Intel Driver Support Assistant indirebilirsiniz sürücüler için.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Hocam dahili grafiği tümdenmi kapatmak lazım
Tümden kapatmana gerek yok sadece nvidia denetim masasında 3d ayarlarının yönetilmesi>tercih edilen grafik işlemcisini otomatik seçten ekran kartını seçip dene oyunları.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç