Öneri Rtx 3060 laptop önerisi

Boraege

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
14000
Arkadaşlar merhaba,
Bu başlık altında diğer konulara baktım fakat bütçem onlara uymadığı için sonuca varamadım. 20 haziranda laptop alacağım o zamana kadar paramı anca çıkartacağım şimdiden araştırmaya başladım. İçinde rtx 3060 olan ve işlemcisi güçlü bir laptop arıyorum. Mimarlık okuyorum, İntel fanıyım fakat render yaparken daha hızlı yapacak bi işlemci varsa i7 den başka yine okeyim önerilerinizi bekliyorum. Bütçem böyle bir sistem için kısıtlı anca monster a falan yetiyor anladığım kadarıyla ama monster dışında varsa bildikleriniz mutlu olurum.

Arkadaşlar merhaba,
Bu başlık altında diğer konulara baktım fakat bütçem onlara uymadığı için sonuca varamadım. 20 haziranda laptop alacağım o zamana kadar paramı anca çıkartacağım şimdiden araştırmaya başladım. İçinde rtx 3060 olan ve işlemcisi güçlü bir laptop arıyorum. Mimarlık okuyorum, İntel fanıyım fakat render yaparken daha hızlı yapacak bi işlemci varsa i7 den başka yine okeyim önerilerinizi bekliyorum. Bütçem böyle bir sistem için kısıtlı anca monster a falan yetiyor anladığım kadarıyla ama monster dışında varsa bildikleriniz mutlu olurum.
https://www.hepsiburada.com/monster...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000004L91N belki? kalitesinden emin değilim ama RTX 3060 ve i7 bulduğumtek laptop bu oldu.

Şuan bütçeniz sadece monsterlara yetiyor. Daha 23-24 gününüz var. Normal Alışveriş sitelerinden, Itopyadan, incehesap gaming gecelerinden indirim kovalayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,541
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri