Neler Yeni

Yardım RTX 3060 LHR ve GT710 2gb bunları kaça satmalıyım

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Hocam anlamıyorum bu gigabyte değilki. Benim dediğim model internette 16500 den aşağı yok.
Biz size teklif vermiyoruz, isteğiniz üzerine öneri yapıyoruz. 11-12'nin bu karta az olduğunu söyleyecek değer biçme, piyasa takip yeteneğine sahipseniz bizden neden öneri istiyorsunuz? Bu bahsettiğiniz ASUS ROG Strix 12.000Tl iken MSI Ventus internette 16.500Tl gözüküyor diye ona 16.500Tl vermektir. Sizinkinden üst modelin fiyatını söyleyince benimki Gigabyte değil diyorsunuz, sizinkinden aşağı modeli söyleyince neden aşağıdaki modele göre fiyat belirleyeyim diyorsunuz.
Msı bunu düşünemedi yani. Abi anlamıyorum kartı üretip fiyatını belirleyen ben değilimki.
MSI belirlemiyor o fiyatları, satıcıların inisiyatifine ve o an bulunan kampanyalara bağlı.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Biz size teklif vermiyoruz, isteğiniz üzerine öneri yapıyoruz. 11-12'nin bu karta az olduğunu söyleyecek değer biçme, piyasa takip yeteneğine sahipseniz bizden neden öneri istiyorsunuz? Bu bahsettiğiniz ASUS ROG Strix 12.000Tl iken MSI Ventus internette 16.500Tl gözüküyor diye ona 16.500Tl vermektir. Sizinkinden üst modelin fiyatını söyleyince benimki Gigabyte değil diyorsunuz, sizinkinden aşağı modeli söyleyince neden aşağıdaki modele göre fiyat belirleyeyim diyorsunuz.

MSI belirlemiyor o fiyatları, satıcıların inisiyatifine ve o an bulunan kampanyalara bağlı.
Benim istediğim farklı bir kart önerisi değil, istediğim şey bu kartın 2. El piyasa fiyatı, gigabyte ın ya da asusun fiyatını istemedim. Ayrıca base fiyatları üreticiler belirler satıcılar küçük değişimler yapar, yani evet fiyatları MSI belirliyor.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Benim istediğim farklı bir kart önerisi değil, istediğim şey bu kartın 2. El piyasa fiyatı, gigabyte ın ya da asusun fiyatını istemedim. Ayrıca base fiyatları üreticiler belirler satıcılar küçük değişimler yapar, yani evet fiyatları MSI belirliyor.
Bu kartların MSRP fiyatları belli internetten açıp bakabilirsiniz, "küçük değişim" dediğiniz 10.000Tl'ye varan fiyatlardan oluşuyor. ASUS RTX 3060 veya MSİ RTX 3060 fark etmez, buna NVIDIA RTX 3060 gözüyle bakarsanız tüm markaların kartlarının fiyatlarını ve soğutma kalitesini çıkartıp ona göre değer biçersiniz. Sizin kimsenin önerisini beğeneceğiniz yok, kendinizi tatmin etmek için konu açmışsınız. İsterseniz 16.500'e koyun isterseniz 20.000'e bizim önerimiz bu fiyatın bu karta fazla olduğu. Dinleyip dinlememek size kalmış, tartışmanın lüzumu yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
ya böyle ters gideceksen niye insanlardan fiyat önerisi istiyorsun ki anlamıyorsun çünkü dene sat bakalım 15bine satabilecek misin o kartı

arisaka

80+ Bronze
Dostum 15K ya o kartı hiç bir enayi almaz, bak enayi diyorum onlar bile almaz ki normal kullanıcı anca güler geçer.

13K ya sattığından daha iyi bir model olan SIFIR TUF Gaming var, şimdi tekrar otur düşün kim neden senin kartını 15K ya alsın?

Sattığın kartın hakkı 11K dır ne eksik ne fazla.

Edit: piyasada illa sattığın kartın birebir aynısını baz alarak fiyat belirleyemezsin, araç piyasası değil bu.

Edit 2: muhtemelen arkadaşın elinde bu kartlar yok, bir tanıdığından, dostundan yada birinden alıp üstüne koyarak satmayı düşünüyor o yüzden soruyor. Adam buna 11-12 ye bırakayım demiştir, bu da hemen baktı karta 17K tamam ben bunu 11-12 ye alır 15 e satarım diye hayal kurdu sonra öyle olmadığını anlayınca da hayal kırıklığı yaşadı %90 olay bu şekilde.

Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
peki benim kart kaç para eder imzamdaki 3 ay önce satın aldım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İncehesap bu hafta sonu 3 fanlı 3060ti ile anakartı beraber 14.900 e verdi. 3060 alacak adam zaten bu işi biliyordur. İsterseniz siz 20 yazın. O kartın taş çatlasa edeceği 10 lira.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Edit 2: muhtemelen arkadaşın elinde bu kartlar yok, bir tanıdığından, dostundan yada birinden alıp üstüne koyarak satmayı düşünüyor o yüzden soruyor. Adam buna 11-12 ye bırakayım demiştir, bu da hemen baktı karta 17K tamam ben bunu 11-12 ye alır 15 e satarım diye hayal kurdu sonra öyle olmadığını anlayınca da hayal kırıklığı yaşadı %90 olay bu şekilde.
Güzel hikaye hocam. Kişi kendinden bilir işi.

Top Bottom