Laptopu geçen hafta prime fırsatlarından dolayı aldım. Laptopun bir sıkıntısı hariç bir sıkıntısını görmedim. O sıkıntı da şu:25-30k laptop önerisi var mı peki ekran 17.3 olsa
Herhangi bi fan problemi falan var mi herkes iyi diyor ama tek tük sıkıntı var diyen de var
OYUNDAYKEN: Eğer mux switch + pilde en iyi performans + Nvidia denetim masasından performans ayarları yaparsanız oyunlar peynir ekmek yer gibi şarj yiyor. Hesapladım saate %3 yiyor. Pil ayarını dengeli yaparsan diğerleri aynı olursa 2 saatte %1 yiyor. Pil dengeli Mux Switch kapalı olursa hiç yemiyor.
Son olarak amazondan aldığımda garantisi şubatta başlamıştı Lenovo supporttan bakmıştım. Lenovo'nun kendi satış prensibine göre mağazaya da satsa dahi garantiyi başlatıyor. Garanti tarihini değiştirme özelliğine tıklayarak form doldurup e faturayı atarak garantiyi Temmuz'da başlattım. Garanti süresi ise 38 ay. Vantage uygulamasından baktığıma göre garantiyi 60 aya kadar uzatabiliyorsun.
ÖNEMLİ!: Ram 1x16 olarak geliyor. Lenovo supportta seri no sorgulayarak öğrendim. Amazon 8x2 belirtirken 1x16 çıktı laptop. Ha benim için daha iyi oldu orası ayrı tabi seni bilemem. Sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım.