gamegaraj'da 3060 Tİ 2 sistem var amd ve intel bakabilirsiniz.BÜTÇE 10 K MAX
3500x li olan zaten alınmaz darboğaz olur.İntelde de psu hakkında bilgim yok açıkcası.Deluxe 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Deluxe 5A Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil 3060ti ekran kartlı Deluxe 5A-RTX3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Deluxe 5T10-RTX3060 - Game Garaj
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3060 ekran kartlı Deluxe 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
tahmini ne zaman gelir bilginiz varmıAceleniz yoksa biraz bekleyin stokların yenilenmesini. Fiyatlar daha uyguna gelir.
ne zamana yenilenir tahminiBekleyin stoklar yenilenince toplayın bence.
Tam süre veremeyiz ama tahminimce 1-1 buçuk ay civarı.tahmini ne zaman gelir bilginiz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne zamana yenilenir tahmini
gamegaraj'a 2 haftada bir stok geliyormuş palit'den öyle duydum doğrumu bilemem 3000 serisiTam süre veremeyiz ama tahminimce 1-1 buçuk ay civarı.
Gelebilir ama genel olarak stok olmadığı için fiyatlar uçuk.gamegaraj'a 2 haftada bir stok geliyormuş palit'den öyle duydum doğrumu bilemem 3000 serisi
palit nasıl marka alınır mı?gamegaraj'a 2 haftada bir stok geliyormuş palit'den öyle duydum doğrumu bilemem 3000 serisi