Ama diğer parçaları üst seviye yani standartı 21k diğer parçaları yüksek olduğu için bu kadar pahalı. Peki sence hangi kartı almalıyım ileriye dönük olarak bakarsak.çok para alınmaz 31kya 3060 mı alınır ?
min 4060tiAma diğer parçaları üst seviye yani standartı 21k diğer parçaları yüksek olduğu için bu kadar pahalı. Peki sence hangi kartı almalıyım ileriye dönük olarak bakarsak.
O kadar bütçem yok maalesef hem birde monitör alacağım 35k oluyor ama bı sorum olacak bu sistem beni idare ettirebilirmi yani oyunları ultrada oynatır mı? ve anakart yeterlimi bu sisteme?min 4060ti
bütçen var sistem parçaları seçimi yanlışO kadar bütçem yok maalesef hem birde monitör alacağım 35k oluyor ama bı sorum olacak bu sistem beni idare ettirebilirmi yani oyunları ultrada oynatır mı? ve anakart yeterlimi bu sisteme?
O kadar bütçem yok maalesef hem birde monitör alacağım 35k oluyor ama bı sorum olacak bu sistem beni idare ettirebilirmi yani oyunları ultrada oynatır mı? ve anakart yeterlimi bu sisteme
amman hocam sakınBen GameGaraj'dan hazır sistem alacağım sistemde kendime göre özelleştirme yaptım sizce sistem nasıl olmuş hangi parçalar bu sisteme fazla veya az olmuş mesela anakart sıkıntı çıkarır mı yoksa sorunsuz çalışır mı?
Sistem bu:
Alıntıyı görüntüle
Buda mantıksız bence ddr4 sisteme bu kadar verilmezbu bile daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha da uygun yükseltirsin bazı şeyleri
kanka 4060ti olduğu anda yapacak çok şey yokBuda mantıksız bence ddr4 sisteme bu kadar verilmez
4060ti olsa bile alınmaz ddr4 sisteme o kadar para verilmez kendim rx6700xt li ddr5 sistem toplarım aynı fiyata denk geliyor çok daha iyiINTEL I5 12400F - RTX 4060 TI - H610M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX 4060 TI - H610M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
kanka 4060ti olduğu anda yapacak çok şey yok
hacı adamın attığı sisteme ithafen diyorum yoksa alternatif çok amd tarafında dersen sayısız ama nvidia kapsamında hazır sistemlerde fiyatlar bu4060ti olsa bile alınmaz ddr4 sisteme o kadar para verilmez kendim rx6700xt li ddr5 sistem toplarım aynı fiyata denk geliyor çok daha iyi